Wamdue Project - King Of My Castle 2009


Armin van Buuren & DJ Shah Feat. Chris Jones - Going Wrong


remember




Nothing tastes as good as thin feels




kvällssurfing!!!!




brrrrrrr


...snowstorm...

Jag tror att de måste vara jag som skrämmer bort alla folk!! =)) Nä inte alls utan ungefär 99,99 % av oss gävle o valbobor e tydligen sååå hockey intresserade så att hela köpcentrat blir utrymt... Eller de e väl alla karlar som måste åka o hejja på ett nu aldeles underlägset brynäs medans alla respektive får vara hemma med hungriga och sjuka barn... Eller så e vi på trav i denna snöstorm... En riktig sport torsdag med andra ord!!! Har som sagt inte haft så mycket att göra idag... Men allt sätter väl igång i morron igen!!! Jag o Amanda har iaf haft en trevlig kväll...

Nu ska jag proppa kexchoklad som jag igentligen inte ens tycker om men det är det enda söta jag har tillgång till just nu!! Jo så mamma blir en chokladbit fattigare...

In i sockerdimman!!!... // A

...

Kvällsjobb idag!! Perfekt!! Min lediga dag har dock spenderats på ingenting... Men det känns skönt att bara få slappa lite!! Undra vad man ska hitta på i morron kväll då?? Måste ju göra nåt med tanke på att jag e ledig på lördag o kan vara ute o springa huuur länge jag vill!! Mn det skulle ju vara skönt att sova ut åxå... Hmm... Vi får se vad fredagen har att erbjuda!? Nu ska jag gå o sminka mej o byta om innan jobbet... trött... hoppas det blir att göra, då går tiden fort...

Kram på er alla! // A

Säsongens första...


Paris Kate And I...

Mqs nya märke!! Löjligt namn men väl värt att kika in sortimentet!! Massa snygga kläder!! Hittade en svart klänning jag skulle vela ha på nyår men det känns inte som att jag vill lägga ut 799 för en kväll!! Det e ju inte direkt så man kan springa runt med en klänning med guldstjärnor på till varsags!! Nje...


no stress


Ankans helg då!!

Ja då va vi där igen då!! Statoil! Jag bör nog skaffa klippkort!! Ha ha men som tur e va de inte samma person som jobbade denna helg!! Dom måste ju tro att jag e alkolist!!! Skulle ju bara ta ett glas vin! Men som sååå många gånger förr slank det ner ( av ankans förvåning ) en hel flaska vin o lite mer därtill!!! Det går fort när man har roligt!! Mmm... Men de va dock inte lika roligt dagen efter då jag infann mej på jobbet klockan åtta!! Löningshelg och sportlov så med andra ord hade vi lite o göra!! Men det flöt på bra o jag måste ju säga att jag nog kände mej en aning tröttare idag faktiskt!! Men nu har jag bara en dag kvar sen får jag en dag ledig!! O fin i håret blir jag ju då åxå!!

Tack Malin för utköpet av den finaste kofta jag någonsin sett!! I love it!!!!

By by! // A

xt



Call me a bitch cause i speak what's on my mind
Guess it's easier for you to swallow if i sat and smiled


låt bli våran dricks...

...,,,


...veni vidi fabrico...

Ja då va de vip kväll på MQ på torsdag!!! 20% på allt. Bara för att lönen kommer dagen efter!!! Jag Madde o Maria ska dit o kika iaf!! Men man kan ju kanske fjäska för Malin om man hittar nåt!!!

Nu blir de mamma mia o lite kaffe!!!

Weekend crazynes!!!

Ja helgens bravader gav mej lyckorus... Ett rus som jag kommer att leva på lääänge! Trots att maten inte va den bästa bjöd kvällen ändå på glädje o skratt!!! Mina jobbarkompisar är helt underbara!!!

Mitt hårspänne e ur funktion!! Va menar du då?? DET ÄR BORTA!!!

Skorna på sen drar vi!!! Häng på vett ja!!!

Ja då va de dags då!!! Sitter här o väntar ut tiden!! Ska gå o borsta gaddarna o parfymera mej lite sen drar jag!!! Ska in på hm först o köpa lite grejjer o sen flyger no korken till vinflarran!! Mmm... Najjs!!

O Nikke!! Jag tycker du e jätte söt som ska åka o gosa med katterna!!!

Kärlek till alla! // A

D day!!

Kanske min klänning e en aning kort... Med risk för stripping ska jag ändå bege mej i min rutiga o kanske, vem vet ckocka med en tros kant eller så!! Ha ha!! De e smällar man får ta!! Det blir en tre rätters o nåt glas vin... Å sen blire  lovdans o raka vägen till sängen... För vi som e hurtiga ska ju upp o jobba i morron o det e ingen höjdare att bakis servera alla bakis personal o pigga söndagsmänniskor... O till den eller dom som sågade våran dörr i två delar vill jag bara säga... Lååågt!! Fick ju gå i vinterställ hela fredagen o fortfarande har mina öron inte slutat att tjuta efter allt slipandes o filandes med alla högljudda maskiner!!! Nä kunde ni inte bara ha plockat bort dörren o satt dit den igen när ni gick!!! O glassen bjuder jag på!!! 



Nu blire solning o noppning o dushning o refreshing!!!

Ha de!! // A

Finaly here!!

Min kappa kom i dag!! Ouiii... Nerproppad i postlådan... O postbäraren lär ju veta att man inte behandlar dyrbara grejjer på dette vis!! Tänk dej själv att bli tillplattad o nerknölad i någons brevlåda!! Nää varsamma tag!! De måste dom ju fått lära sej!! Den satt iaf jätte bra!! Nöjd!!

Det har varit en lugn dag idag!! Timmarna har segat sej fram och de har inte funnits nånting att göra!! Undra om vi stängde av allt? Nojja!!!

Nu e Ankan jätte trött o ska krypa ner i sängen... Drömma skönt o vakna utvilad!! Jobbar kortis i morron så kanske kan jag åka in o träffa Nathalie!! Jao... Ska ju förbi linda åxå!!! Mycket att hinna i morron!! =)) Ha de knas!!

Kram // A

Framtiden i tid och otid...

O vad det kommer att finnas saker att se fram emot i några månader nu!! Ska upp till lofs med gänget o så ska jag väl försöka komma i väg ner till kusin på cypern o så till Nattis på rhodos!! O till köping på inflyttnings fest hos frugan!! O där ska vi leva rövare så det sprutar alkohol ur örönen på oss!! Nä då, vi e sååå lugna vi!! ;))

Stöveljakt.. Hur svårt kan d vara att hitta ett par stövlar som passar?? Tydligen väldigt svårt.. D e som att alla snygga svarta stövlar gömmer sej när jag anländer i skobutikerna!! Men om man ska se de från den rätta sidan e de nog jag som e lite kräsen!! Jag vet hur jag vill att dom ska se ut!!! Jag snubblar väl över att par när jag minst anar det!! För skor e lömska varelser!!! Man kan nästan höra hur dom ropar på en från alla skrymslen o vrår!! Hur i attans skulle jag annars ha hittat mina vita!!? På Konsum i östersund!! Eller va de domus??? Ha ha!! Skumt va de iaf!!!

Nu blire nåra avsnitt av 90210 innan jag somnar!!! Jobba i morron!!

Kram o go natt!! // A

Stretching!!!

I brist på annat tog jag mej ett stretchpass!! Känner mej lite kall o stel o det skadar ju inte o sträcka på sej lite!!!








Vackert!!!



...




Det gick ju bra d där!! Nu e hon stolt...

uppdate...

Det har hunnit hända mycket på några dagar nu!! Ska lista allt här då tänkte jag!!

* Ankan har hunnit med lite magsjuka...
- japp... Fick faktiskt gå hem tidigare från jobbet igår för att jag började må illa! O inte nog med det så har jag fått springa hela natten...

*Ankan har köpt ny kappa...
- o den e helt underbar!! Jag blev sååå kär. Denna e från topshop o kostade pengar o lite till...


*Ankan har sålt bilen!!!
- orkade inte fixa tvåorna då det förmodligen hade kostat mer än vad bilen e värd!!

*Ankan kollar på ny bil...
- jao, men jag e inte riktigt säker på m jag värkligen behöver en bil just nu??

*Ankan har bitit sönder en tand...
- jäkla marriannekola... Aldrig mer...

*Ankan har tandläkartid i morron..
- jag vill inte ens prata om d!!

*Ankan har tandläkarskräck o har ångest...
- hjälp

*Ankan längtar efter Marre
*Ankan längtar efter Mickan
- saknar mina girls så det värker!! O extra mycket nu när det börjar bli mörkt o man känner sej lite höst nere!!

*Ankan har bakt chokladbollar...
- o hur många som helst... Nikke har fått i sej hela sju st o dom e ju inte så små heller...

o frugan dricker vin!!!

Blir lite smått avundsjuk på alla vindrickare ikväll!! Men... jag ska ju opp o jobba i morron! O tur e väl de!! Hade iaf somnat efter nåt glas för idag e jag trött!!! Måste upp i tid i morron för jag har lite att stå i före jobbet! Ska försöka hinna sola o så ska jag hämta jackan o till hm o köpa puder o mascara!! Japp!!!

Nu blire Beverly o sängen!!!!

Go'natt // A


..

Under konstruktion...

Hur orkar folk??

Nej jag e inte tillsammans med Marina! Ha ha... Även fast hon har kommit att betyda väldigt mycket!! Jag o Marina umgicks väldigt intensivt i Lofsdalen och kom varandra väldigt nära o upptäckte våra likheter... Igentligen e de sjukt va lika vi är o de e nog därför som vi kommer så bra överens och gillar varandra som VÄNNER... I love that girl... Men dels e de åxå för att hon va en av dom få personer från Lofs med vett i skallen. Med risk för att bli skizo eller rent ut sagt ett psykfall undvek man vissa folk o har tagit avstånd från dom så här efter sesångsavslut och om folk nu e så himla svartsjuk på de o måste gå o sprida osanna rykten så får de stå för dom! Har dom inget liv eller?? Nu florerar det tydligen ytterligare rykten men jag har inte hört vad än, bara att det gör... O personen eller personerna i fråga som går o hittar på de här, tror dom verkligen att vi inte ska få reda på d?? Det e underligt att vissa folk kan va så naiva!

Kan de kanske vara för att dom enda som blev tillfrågade att åka tillbaka i år va just jag o Marina???

Kom bara ihåg!! Jag o Marina va väldigt omtyckt av nästan alla uppe på fjället så de lönar sej nog inte att gå o hitta på massa grejjer!! Det borde ni redan ha kommit underfund med....

Have a nice life.... Love you Marre!!!



Turkland 2008

Pakeeet!!

Paketet från Ellos damp ner igår o gissa om skorna e sköööna!!! Oui!!! Luddiga o sköna!! Perfekt till i vinter! Åsså va de ett par jeans med som jag ska jobba i men jag tyckte dom nog va i största laget! Men det syns u inte under förklädet!! Nä nu ska jag åka med min bästa Matte o fika innan jag ska börja jobba!!! Slipper walka i regnet till arbetet!!!  Å jo nu vet jag hela bakgrund historien på våran målare åxå! Florida Beverly hills osv osv!! En riktigt trevlig prick de där!!! Nu blir ju jag åxå sugen på att resa!!! Långt o mycket!!! Men man har ju ett jobb o sköta åxå!! =))

Nä nu va de dags att dra på sej skorna!!!

Ha de! // A

Va e de här??

När man väl bestämmt sej för att flytta finns inte en enda lägenhet!! Hmm... Nu blir jag lite irriterad!

Har jobbat i dag! Blev sen men de gör inget hoppas jag!! Ska lägga mej o kolla på 90102 nu sen ska jag sooooova!! Men jag måste ju upp tidigt i morron iaf för dom kommer o sätter nya halltapeter på morgonkvisten!

Japp!! De va de!! // A

Måndag...

Har fixat o donat hela dagen o nu e de dags för jobb!!!

Pratade med Nattis nyligen! Hon anlände till kalla sverige i går kväll! Gu va roligt att träffa henne igen!

Nu måste jag dra!! Har massa paket att posta innan jag börjar att jobba!!!



Promenad ikväll!!

Puss // A

No carbs!!

Min 4e socker o kolhydratsfria dag!! O det går riktigt bra faktiskt!!





New shoes!!

Igentligen kanske jag inte behöver men jag tyckte bara sååå mycket om dom!!


Gossip girl!



Nu blire gossip för hela slanten!!! O en kopp te!!!

Sockerfri!

Min tredje dag som socker och kolhydrats fri!!! Börjar att bli lite kocko i huvet men de e ju bara några dagar kvar nu!!! Tänkte köra tills på söndag o sen tillsätta kolhydrater sakta men säkert!!! Det märks att kroppen rensas eftersom jag får springa på toa hela tiden!! Hade värsta abstinensen i går!! Ha ha!!
O jag som jobbar på ett kafe!

Men de går som det ska iaf!!!

Ha de! // A

RSS 2.0