Eurovision!!

Ukrainas bidrag?? Alla pratar om det!! Såg musik videon nu o den e inte så jäkla bra som alla säger??  Därimot gillade jag islands bidrag!! Vilken start!! =)) De står emellan Sverige o Island tror jag!

tjoho!

Ja då va de bara idag kvar!! Ingen resfeber än men den hinner att komma! Ska träffa Mickan vid halv åtta i morron vid gate5!! Har inte fått tag på Marina än men hon ska väl åxå möta upp då hoppas jag! Ha ha!! JA gu va najjs vi ska ha de!!! Måste ju fixa mp3 åxå kom jag på!! Va fan lyssnar man p nu för tiden? Hänger inte med alls jag?!!! Men de får väl bli de gamla vanliga!! Christina!!!!!! Alltid när man reser =)) Nä nu ska jag plocka ihop lite grejjs o sen ska jag upp o duscha o sen in till staden o upp på köpis!!! 

Morgon!

  Frasse!!

I dag har jag en hel del att göra!! Ska gå o hämta Frasse hos Fiffi nu o sen ut i tvättstugan!! Sen när hon kommer o hämter Frasse ska jag dra mej in till stan o växla lite pengar!! Sen ska jag till köpis o kolla om Kjell o Co har nån laddare till min kamera!! Japp!! O eftersom inte Nikke va hemma igår får jag pka och hämta väskan idag!! Måste vara helt färdigpackad i morron kväll för vi åker tidigt på lördag!!!

Nu e de inte långt kvar!!!!

Shut up!!!??

Ha ha!! Ja idag e man på alerten!! Har varit på köpis med Fiffi sen for vi hem till henne o drack lite kärringblask!! Kaffe med andra ord!! O nu sitter jag här i fotöljen o dricker ännu mera kaffe!! Har precis ätit åxå!! Ingen lyxmiddag men ack så gott!! Potatis o fiskbullar i hummersås!!! De e goda grejjer de!!! Matte e på ingående för en fika o sen ska jag baaaada för andra gången idag!! Måste upp till Nikke pikke o hämta the travelbag åxå!!! Å plocka ihop tvätt... Åsså va de ju den där promenaden?? Hmm ja vi får väl se om man kommer iväg? Nu blir det kubb!!!

Renovering!!

Efter två veckors förslappande livsstil har jag nu börjat att rusta upp mej själv igen o hur skönt är inte det?? Har noppat brynen, lagt ansiktsmask, skrubbat, peelat o återfuktat!!! Hur härligt som helst!! Ska upp o inhandla lite solskydd o sommarlack på hm om en stund sen ska jag väl tänka på att få i mej lite lunch!! Kanske lite kyckling el nåt! O i em blir det en lååång promenad o lite avslappning när jag kommer hem från det!!! Kanske hinner pyssla lite med scrappet åxå?? Vi får se vad som händer!! I morron blir det packning o tvättning!!! Ha de gött!!!

En god morgon!!

God morgon alla glada!! Jag vet jag är iaf!!!

Har letat lite smått!! Kröp omkring på alla fyra o kände mej allmänt flummig när jag plötsligt skymtar nåt igenkännande rött i ögonhöjd!! Jag blir helt stel o brister ut i ett glädjetjut!! Katten flyger upp o bökerna bara sprutar från bokhyllan!!! Jag kan tillägga att klockan är tjugo över sex på morgonen så jag har förmodligen väckt hela grannskapet!! Men där var det!! Mitt PASS!!!

Vilken pärs!! Kom hem sent igår så jag gick o la mej nästan på en gång!! Men jag  har inte kunnat sovit speciellt bra pga det där himmla passet!! Så jag kliver upp i tid för jag hade ju planerat att vända upponer på hela rummet men heltplötsligt är min dag innehållslös igen!! Nästan! Fram till i em i alla fall... Men jag får väl hitta på nåt vettigt då!! Kanske tvätta!! JA de får bli så!! Kan kanske försöka byta ben på sängen åxå!!! Japp!!!

Kram så länge!!

What?

Hur ska jag orka ta mej igenom denna dag? De e nåt som känns konstigt men jag kan inte sätt fingret på d! Jag e helt orkeslös o skakar gör jag åxå! Vill bara ligga ner! Hmm?? Ja ja!! Lite vätska kanske? Vatten! Ja tack

En gratulations hälsning...




GRATTIS MATTE!!!!


...


Nedräkning!

Nu e de bara två dagar kvar sen får jag åka hem!! I dag ska vi grilla o ha de gött så får jag träffa broder lite!! O när Maggan kommer hem har hon Haulomi med sej hem till mej so Kina köpt!! Mmm!!!

Har lite ont i huvet idag!! För lite kaffe lite för set!! Har bara fått i mej en kopp i dag o vid den här tiden har jag i vanliga fall fått i mej tre fra koppar!! Hmm o den första vid åtta!! Men i dag blev den första koppen inte förns vid elva!!

Ja? Dom här dagarna kommer att gå jätte sakta!!! Men jag kommer att ha det lugnt o skönt iaf för gubben ska jobba!!! Lovely!! Kan jag pyssla o dona bäst jag vill!! Ska gå en sväng med pållen så han får beta i morron åxå!! De man inte vet mår man inte dåligt av!! Maggan e ju så rädd att han ska få fång men då lär han väl stå i flera timmar o beta!! Vi ka ta en tur så han får tugga lite!!

Pratade med mammsen tidigare!! O fortfarande inget pass!! Hjälp!! Måste ringa ner till polishuset på arlanda i morron o hör hur jag ska göra!! O vilka öppetider dom har ifall jag måste fixa ett sånt där tillfälligt pass!! Hoppas inte! De ligger ju nånstans hemma omen frågan e ju bara vart?? Jag vill hem o leta nu!!!! NU NU NU!!

Nä nu ska jag ut o fixa klart stallet så jag inte behöver jäkta med det i eftermidda!!

Ha de bra!!

Ha ha ha!!!!

Här går jag runt i myskläder o slappar mest hela dagarna!! Har blivit helt omotiverad till att röra på mej o de e nog på grund av den eviga tristressen!! Man tycker att det borde vara tvärtom men icke!! Vill mest bara ligga ner o allt känns extra jobbigt!! O inte blir de bättre av att jag går här o inte vet vart jag lagt mitt pass o inget kan jag göra för att hitta det heller förns jag får komma hem!! Men min kära mor letar där hemma så de e ju en liten tröst!!

O vädret bara blir sämre o sämre!! I dag har vi nästan storm o det springer isbjörnar runt knuten!! O till råga på allt!! Nu när jag kollar ut genom fönstret, ja då snöar det!! På allvar, DET SNÖAR!! Ja för en vecka sen la jag i bikini o solade!! Nu e de varm jacka o vantar som gäller!!?? De e ju helt otroligt! Lite skrattretande faktiskt!!

Mmmm?? De visar sej vart de här e på väg??

En till sak som e borta!

De e min laddare till kameran!! Vart har jag förlagt den då?? De e krångligt att hålla reda på sina grejjer!! Speciellt om man har bott på annan ort i 6 månader!!! Förmodligen ligger den kvar uppe i lofsdalen o skräpar så jag får väl åka o kolla om det går att köpa en ny då?? Det skulle jag kunna göra ikvöll så har jag nåt att göra? Men nej!? Har ingen lust till de i det här vädret!! Ush!! Jag hatar regn!! Eller nej det e nog kylan som är mest irriterande!! Nu ska jag gå ut o fixa med pållen lite så jag får tiden att gå!!!  

Krångel igen!!!

Hittar inte mitt pass! Jag åker om en vecka o de e puts väck!! O så sitter jag fast här uppe o kan inte göra nånting!! Mamma har gått igenom mitt rum o min papplåda i köket men icke!! Hon sa att hon skulle leta mer nogrant i kväll men jag kan inte slappna av förens det dykt upp!! Vad gör man då då?? Ett tillfälligt pass? Hur fixar man det o hur mycket kostar det?? Hjälp!!

Idag regnar det ute!! De va till o med snöblandat ett tag!! Ha ha!! Mitt i maj!? Ja ja!! Konstigt de där!! För ett par dagar sen la man ute i bikini o höll på att svettas sönder o nu snöar det?? Men men!! Hoppas bara det inte blir som förra året när vi hade en svinkall sommar??

På min önskelista!!

* Amanda Jensens nysläppta album!!

Sitter o lyssnar på rixmorron zoo o där är hon!! Tjejen har ju en sååå skön röst!! Hon har karaktär i rösten!! Ja de får bli min nästa investering!! Amanda jensens album!!! Värsta resemusiken!!! Sollåtar!!!


Ännu en dag utan innehåll!

08.00 Gick upp och ut till hästen! Borstade av honnom o släppte ut honnom!
08.30 Gick in o fixade frukost! Mannagrynsgröt med äppelmos o kanel. En kopp kaffe!
09.00 Tv
12.00 Lunch till hästen, mocka o sopa stallet o lägga betfor i blöt.
12.30 Lunch till mej själv! Potgratäng o kött!?
12.45 Diskar
12.50 Våra bästa år...
13.50 Ophra... Handlar om Penisar?? Ha ha!!
14.00 Fryser så jag lägger mej under täcket i sängen!! Kan inte duscha för det finns inget varmvatten!
14.30 Matte ringer!! Går upp o sätter mej framför datorn i köket!! Hmm o vad ska man hitta på nu då??

Ska iaf gå ner med soporna o kolla i brevlådan!! Sen finns inget att gör alls!! Kanske en promenad men det e ju så himmla kallt!! Hästen ska ju ha mat om en timma men sen då?? Ingen aning?? Får väl ta o rasta av bilen en sväng!! Om det ändå kunde bli tisdag så jag får åka hem!!! Eller nästa lördag så jag får åka med tjejerna till värmen!!! Nä nu ska jag kolla lite mer på tv!!

Ha de så länge!!!

Alanya 24/5

Ja då va resan bokad o klar!!! Då va de bara väntan kvar!! Har ju en vecka kvar här o sen när jag kommer hem e de ju bara att packa o dra iväg!!! Najjs för nu vill jag inte vara kvar här längre!! Eller det e ju, ja som sagt lite kompliserat!!! Magen bara krånglar o tristressen gör inte det hela bättre!! Trodde jag skulle få ta de lugnt, koppla av o vara för mej själv här!!! Men då hade jag ju helt fel!! Dags för en cigg då!! Kram så länge!!

Äntligen!!!

Ha ha!! Råkade flytta över bloggen till den nya plattformen men sen när jag skulle logga in så visste jag inte va de va för adress!!! Starkt jobbat Ankan!! =))

s:a sannäs

Ja då va man här då!!! SANNÄS...

O vad ska jag hitta på dom närmsta veckorna då?? Solen lyser i dag iaf så de får bli en massa sol!! =)) O åter sol!! Vära bästa år först sen soooool!! Ska ju int ill stan o handla lite åxå!!!

Kram kram

Vad göra!!!

Tiden står stilla!!! Hmm... har inte haft mycket energi till överst dom senaste dagarna, men jag håller på att bli tokig på att inte göra nåt!!! Va hemma o ta de lugnt? Nä de funkar inte i längden!! Jag saknar Marina o Mickan!! Men snart så tjejer!!! Ha ha!!!

Ska gå upp o duscha nu sen ska jag över till Fiffi o fika o prata strunt en stund!!! Lovely!

Se ya!


RSS 2.0