Tha Hulks...

Blir lite inspirerad när jag läser Marres inlägg om att börja gymma! Nu e de ju så här att jag inte riktigt har tid att ränna på gymmet med mina arbetstider, så jag slog slag i saken med en yogaboll!! Eller rättare sagt så fick jag en av Andreas! Har ju haft en tidigare men den lekte Bosse sönder! Så nu e de bara att träna på så jag kan matcha Marres biceps när jag kommer till köping o hälsar på!! Så bli inte förvånade om ni ser två gröna flikkor som vandrar genom köping innom snar framtid!! Jo visst...de e ju bara hulkentjejerna som e o drar runt!! Ankan o Marres muskeltrim. Ha ha!!!

God afton...

Nyss hem kommen o lite trött i kroppen!! Funderar om jag ska ta ett varv runt bäck men de skulle ju vara bra att ha nån vilodag kanske??

Kanske kan gå över till Fiff på en kaffe kanske? De vill säga om hon e hemma??  Hmmm.. Ska ringa om en stund!
Nu ska jag ta mej ett bloss o sen ska hoppa in i duschen...

Ha de!!! // A


Us girls we are so magical....

Helt SANT!

Därför är de så underbart o vara kvinna!


1. Vi kom av Titanic först.
2. Vi lider inte av för tidig utlösning.
3. När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
4. Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
5. Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
6. Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar....
7. Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
8. Vi kan krama våra vänner utan att VI UNDRAR om vi är homosexuella.
9. När det gäller storlek vet vi SANNINGEN.
10. Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
11. Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
12. Inget viktigt kan kapas med ett hugg.
13. Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
14. Vi undrar aldrig om HANS orgasm var äkta.
15. Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes arsle.
16. Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
17. Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
18. Vi har förmåga att klä oss själva.
19. Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
20. Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
21. Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.


Alla tjejer som ser detta måste omedelbart kopiera denna texten och visa vfr tjejer är bättre än killar :)



...choklad...



Provade marabous nya med lakrits i dag o den va riiiktigt god faktiskt!!!
Så den e att rekomendera till alla socker råttor!!!

And I'm feeling good!!!

Åter igen!? Får man må så här bra!! Nu e de bara en massa småpul sen e allt perfekt!! Jag har underbara vänner, ett bra jobb med underbara arbetskolegor, jag mår bra fysiskt o psykiskt o allt e bara bra! Nu e jag rädd att mitt flyt ska vända!? Hoppas inte!

Jag saknar mina Girls nå otroligt mycket just nu! Saknar dom hela tiden men nu e de "katastrofalt" mycket!! Vill ju kunna gå hem till dom på en kopp kaffe o skvallra, inte ta det över the telefon som vi gör nu!!! Måste planera in en fjällenresa efter nyår!!!

Nä nu ska jag göra mej iordning för jobb!!

Ha en bra dag! // A


Smarrit!!!

Kan inte hjälpa de!!!

Då har man averkat en mil i dag då!!! Börjar känna mej duktigt stolt!! O hur mycket bättre mår jag inte då?? OOh ni skulle bara veta!!

SÅ:

Ta o jogga era soffpotatisar!!

Nu traskar vi!

Nu blir det milen sen e de bara hem o göra sej iordning för jobb!!! Guu va duktii jag e!! Tänker på Mickan o undrar hur hon har de?? Hoppas allt e bra o att hon kommit till rätta! Japp!

Avundsjuk på Marres nya gula fara!! Wrrroom...

Nu traskar vi!! // A

Jobb...

Jobb på shemat idag!! Det blev ingen promenad före för jag kom i säng så himla sent, så den får jag ta efteråt!! Nu ska jag traska iväg så jag kommer i tid!

Ha de! // A

I'm moving out!

Man vill att allt ska hända på en gång! Jag har iaf bestämmt mej nu för att flytta men kruxet e att de inte finns nåra lediga lägenheter... De e väl bara att vänta o kika in lite titt som tätt o se om dom lagt ut nå nya! Har suttit o kollat på lite möbler o så i dag o hittat en massa fina saker! Sååå najjs!

Ja i morrom e de jobb som står på shemat o den dagliga promenaden så klart! Börjar klockan 11 så jag måste ju stiga upp i tid om jag ska hinna gå före! Tänkte jag skulle gå vid åtta... Ja de blir bra! Åsså måste jag komma ihåg att ringa till trygg hansa!

Sov så gott!! // A


Filmkväll!!

Tänkte jag skulle kolla på Pay it forward som visa på kanal 5 ikväll! Har för mej att jag sett den men jag är inte helt säker!? Sen har jag lånat hem filmen 21 som jag tänkte bädda ner mej till lite senare! De är min kväll!



    


 

Losing...

Jag vill slicka på hans mage!!!



Takida

Bag in tha box...



Jag trodde Niklas o Eric va ganska ensamma om att lyssna på denna låt!! Ha ha va fel jag hade... För när vi kommer hem til Lena i Fredags så strömmar denna glada melodi igenom rummet!!

Jag ska bli anorexiasmal!!

Det blir en förmiddags promenad!! Lovely! Ska bara vänta in Matte så drar vi sen!
Har varit ute o dansat med vovve på baksidan nu så jag e helt vimmelkantig i skallen! Oj oj oj... Ska försöka lura med nån som vill o grilla i svartviksstugan el nå!! Man måste ju bara vara ute i detta väder! Klarblå himmel o man måste väl passa på innan snörusket kommer!

Ja nu blire gåskorna på!!

Kram // A

Men det gick ju bra iaf!!

Jag va till o med uppe för klockan som stod på 06.30 i morse!! Började jobba kl 8 o jag va ju tvungen o gå till jobbet med tanke på fredagens vin intag! Det blev rätt så sent kvällen innan o jag hann inte sov mång timmar! Men som man bäddar får man ligga! ;)) Jag är förvånansvärt pigg, o de e ju bra!!


Tradera aldrig på fyllan! Vem vet vad du kan klubba hem! En soffa kanske??

Vad väntar du på?? Beslutsångest...

Hungrig!? Jaa...
Ska man äta ute i dag eller ska man köpa hem nåt gott kanske o dricka lite bubbel till?
Fick ju en flarra av Tobbe Robot! Ha ha ha!!! Det återstår att se!! =))


Onsdag...

God morron!

Klockan ringde kl 6 i morse o jag kan säga som så att jag inte direkt planerat de så... Nä de va ju lilla Nikke som skulle ha väckning igår o så glömmde jag att stänga av den! Hua hua!! Har käkat frulle o fått min morgondos av kaffe så nu blire promenad i solen som så precis tittar fram!! Ja o efter de måste man ju göra lite nytta!!

*Tvätta
*Af

Hmm ja de e säkert en massa mer men inget jag kommer på nu!!

Ha en bra dag! // A

Helt Enkelt!!

Kom till jobbet!! Mötte Madde i dörren som glatt påminner om att i kväll e de ju avskedsmiddag för Cicci kl 21 på Enkelt!! Va?! De hade jag ju nästan glömt! Hinner jag? De e klart du gör!! En kvart försenade men bättre sent en aldrig!! O de hade ju vart lite konstigt om vi inte dök upp eftersom det firade paret åkte i min bil! =)) Men så trevligt vi hade o gu så gott vi åt!! Nu får vi följa Ciccis resa via bilddagbok o hoppas att allt går bra där nere!!

Nu va de iaf dags att gå o sova/slasa på soffan!

God Natt! // A

Torsdag!!!

Dagens!!

Dags att dra o arbeta!! Tänkte jag bara skulle slinka in o skriva ett kort inlägg!!

Vad har jag hunnit med i dag då??

Väckte Niklas kl sex o sen sov jag vidare!! Vaknade kl nio o så mina vanliga morgon rutiner! Väckte Nicklas igen kl halv elva för en tripp upp till coop! Va förbi jobbet o kollade när jag började o sen hem till mej på kaffe o lite senare mat!! Japp de har jag gjort i dag!! Ingen större ansträngning men iaf nånting!! Tänkte först att jag skulle gå upp till jobbet men det regnar ute så de får bli bilen!

Se ya to night!! // A

Vill ha!!!!

Jag o min böna va ju som sagt o strosade på staden i söndags!! Såg då en kjol på hm som jag blev helt förälskad i o jag kan inte släppa den!!! Inte nog med det så dyker den upp på olika sidor överallt (hm reklm) o den blir bara finare o finare för varje gång jag ser den!!! Måste ha!!!



Så himla snygg!!!!

By Marina...





Alltså, Va de en ute böna eller??




promenix x 2

Då va de dags för ytterligare en promenad då!! Hua vad jag ligger i! Hade glömt att jag lovat Matte att gå med honom idag så de e bara att knyta på sej skorna igen o traska iväg!! Bara inte Fiffi ringer o vill gå sen! =)) Men de ska vi nog åxå kunna göra!!

Puss på er alla!! // A

Giftigt gott!!!

Äppelpaj!!



Nu

HJÄLP!!!

Min flikka flyttar till Italien! Visserligen bara för ett halvår men ett halvår e låååååång tid! O vi som hade planerat allt o skulle göra så mycket den närmsta tiden! Men då fär vi sadla om o planera in en resa till Italien i stället då!! Hjääälp!! Hon åker på lördag!! Så snabbt! Men jag e glad för henne!! Hon behöver lite värme nu!!! Hoppas de e varmt....


Hotel California


Rihanna - Disturbia


Palla äpplen!!

Efter en 5km promenad blir jag helt plötsligt sugen på äppelpaj!! Har inga äpplen så jag får bege mej ut o palla från grannen!! Ha ha!!! Gammla goda tiders tidsfördriv!! Önska mej lycka till!!!

Kram // A


To good to deny in!

Mushroom soy...





O ris!!!
Yummi!!!

Promenad!

Ja då va days avklarat o dom står o tuggar precis på samma ställe som vanligt! Nu blir det på med promenad skorna o sen e det stäääädning på shemat!!!

Love // A

It's a new day!! And I'm feeling good!!

God morron alla glada, ledsna, sjuka o deppiga folk. Själv e man åter igen på topphumör! Börjar fundera snart om de e nån som blandar nåt i mitt morron kaffe? Ha ha! =))

Morronen har väl sett ut som alla andra mornar, dvs cigg, frulle o kaffe. Kolla aftonbladet o gd o i mån av tid så kollar jag på days! Har missat en massa nu så idag måste jag bara se hur det går med alla intriger! Städningen som inplanerades igår blev uppskjuten pga ingen lust helt enkelt men i dag måste jag ta mej i kragen o plocka o damma lite!

Jag har drömt om mina girls i natt!! Vi hade fått jobb på Gävles fjällhotell! ( hahaha ) Det hade ju sett ut eftersom det närmaste en skidbacke vi har i gävle e den i hemlingby o i den tar man sej ner med bobb eller pulka utan större ansträngning!! Oiii... Ha ha!! Men skojj hade vi iaf!

Här har vi då våran hemlingbybacke!!
Tänk er Mickan, Marina åsså jag på
en varsin pulka!! De hade varit grejjer!!!

Nä klockan börjar närma sej Days så de e väl dax att avsluta då!! Det gör jag med ett glädjevrål av dess like..........

Hörde ni???

Ha ha!! Ha de gött! // A

NYA FACEBOOK

Jag förstår inte att det e sånt liv över nya facebook!!? Kör med sidan ett tag så ser ni att allt e mycket lättare!! Nu låter de som om jag sitter o bookar hela dagarna men inte!! Besöker min face ca tre ggr i veckan o mina erfarenheter av nya face är bara bra!! Bara för att folk är rädda för förändringar!? Hmm!! Ge sidan ett tag så ska ni se att ni inte vill byta tillbaka senare!!


Tisdag!!

Hånade min käre Niklas härom dagen för att han måste skriva upp sina dags sysslor på en lapp för att han ska komma ihåg att göra allt! Men jag tar tillbaka d! De va faktiskt en rätt så bra ide!!

På min agenda idag då:

*städa
*A-kassan
*promenad
*coop
*arbetsförmedlingen
*tradera

Ja de e väl det som min förmiddag, tidig eftermiddag ska utforma sej efter!! Men först ska jag surfa omkring lite...

Puss o Gull // A


O mitt topp humör håller i sej med undantag på nån timma eller två lite här o där!!
 Den större svackan va nog i söndags!!!
 

Kvällsbestyr!!

Har varit på promenix med favvo kussen o snackat en massa goja!! Har en sak att lätta från hjärtat men den sitter långt inne!! No big deal men han bör ju få veta´t!! Men det kommer väl nån gång på fyllan!!!

Nu ska jag krypa ner i soffan helt ensam med min plopp o kolla på Journeyman!!!

Ha en bra kväll!! // A





Trotsa hösten!!

Ha ha!! Det susade förbi en farbror utanför alldeles nyss i kortbyxor!! Hade velat vara lika trotsig själv o vägra höstvädret men, Ankan e väääldigt fryssen!! Hua hua... Nä här har man redan tagit fram raggsockor, vantar o mössor! I stället tänder man ett par ljus, kurar ner sej med en filt i soffan och drömmer sej bort till varmare breddgrader.



*JAG FRYSER LÄTT OM HÄNDERNA *


många varma kramar på er!! // A



X-tina



If you look back in history it's a common double standard of society
The guy gets all the glory, the more he can score
While the girl can do the same and yet you call her a whore
I don't understand why its OK,
The guy can get away with it while any girl gets named
All my ladies come together and make a change


Christina Rocks!!!!






Once and again...

Har varit på en liten citysitsing med min lilla snapskompanjon Marre! Lite ledsen i ögat nu för båda mina girls har åkt hem!! O Henke o Lina!!! Saknar dom fööör mycket allra redan!!! Men snart invaderar vi Köping!!! Najjs med inflyttnings fest!!! 

Kom hem alldeles nyss o nu har jag provat lite tajts o shit som jag inhandlade på hm!!  

Åååhhh, ångesten kryper sej på! Vill ju att vi alla ska bo på samma ställe!! Jämt!!!! Men nu får det bli veckor o inte månader innan vi träffas igen!!

O Marre, vad tycker vi om slamporna?? * Ankan arg * O aborren e lite crazy med!!! Weard weekend...

Hur ofta kan man bädda om igentligen???


Socker är mitt levebröd!!

Denna helg har jag både druckit och ätit för mesta delen socker som föda!! Kroppen måste ja ha fått en smärre chock!! Men jag kan ju säga att roligare helg än denna kommer va svårt att uppleva innom snar framtid!!!
Då vill jag tacka alla som gjorde detta möjligt!!!

Marina o Mickan!!... Mina "syjunta" friends från Lofs.
Henke o lina!!!... Som får gå under samma betäckning som ovan.
Niklas o Micke... Horslamporna från Mackmyra kolektivet.
Eric... Som man bäddar får man ligga... Konungen av mackmyra kolektivet!
Matte... Min bästa!
Rosman... Kussen som får ett helt rum att fnittra.
Tobbe... Han e våldtäcktsman! ( ett referat till låten om det e nån som undrar )
Linda... Dumbo, flinto, min lilla flikka!! Kärt barn har många namn!!
Madde o Robin... Grannsamverkan
Åsså har vi då Fiffi!! Hon som alltid ser till att allt går som det ska när Ankan för en stund hittar på annat fylletrams... Min andra hand! Alltid lika glad!

Här kommer lite bilder från Fredagen!

   
    
    
   


Disturbia!!

Fick ett meddelande kl 02:45 av en lite överförfriskad robott vid namn Tobbe! Tydligen så fanns inte kapacitet för ett längre lite mer beskrivande meddelande då det enda ordet som framfördes va Disturbia!

Tobbe Tobbe!! =)) Du är våran idol!!

Nu har han även börjat med breake dance uppvisningar om det e någon som e intresserad!



hellu!!!

Sex and the city, lite te o mys i soffan så här före läggdags!! O snart kommer mina pullor!!! På fredag på fredag på fredag!!! JAg längtar.

Har promenerat lite med Fiffi åxå!! Trevligt! De va ett tag sen vi snackade gojja så det kändes skönt att komma i kapp lite! Det måste vi göra oftare! =)) puss på henne!

Nä nu e de dags att stänga ner o bädda om sej!!

God natt god natt! // A

Nedräkning!!!

Nu börjar man att ladda inför fredagen då!! Gud va roligt de ska bli att träffa alla glada lofsisar!!! Oiii!! I cant wait!! Pullorna, the drinkman åsså roboten!! O alla glada valbopack!!! Har laddat med cava o några cider! Jummi!!



                         

Dags att sova!!

God natt!!!

// A

MTV Galan...

Se på den!! Då va de återigen dags för den årliga Mtv-galan!! Hade helt glömt att den ens existerade för jag har haft så mycket att tänka på den senaste tiden! Men om jag kommer ihåg ska jag ställa klockan o kolla på den stora öppningen som alla pratar om!! Go Britney!! Hoppas hon på revanch i år tro efter den stora floppen förra året?? Det återstår att se!!


Teknik freek!

Jag må vara den mest tekniska i dett hushåll men vad jag ska ha för sladdar om jag vill koppla datorn till tvn fattar jag ingenting av! Det finns ju 1000 olika sätt? 


intet e iaf nått??

Ja ha? Då har ennu en dag nästan gått... I morron blir det arbete för hela slanten!! Ska ringa o höra shemat på fresh åxå o hoppas på att man får en väldig massa timmar i veckan!! Skulle vara skojj!

Nä nu bliré tortellinigratäng för hela slanten!!

Kisses // A

...





Nothing tastes as good as thin feels
By chemical





Nightmare...



Jösses vilken mardröm jag haft i natt!! Vaknade alldeles kallsvettig i ren panik!! När jag sen inser att allt bara är en dröm vågar jag inte vända mej o försöka somna igen för tänk om jag fortsätter på denna hemska dröm! Nä hua!! Som tur e så va drömmen färdigdrömd o jag kunde sova resten av natten i godan ro...

Inget socker tack!

Ligger o läser lite älde inlägg o hittade ett ifrån juli då jag hade klarat att vara utan sötsaker i sex dagar!! De får bli ett försök till!! Start i morron!!


Helt plötsligt gick det två år...

Så trött!! Ledsen o Glad samtidigt! Glad för att allt börjar att räta ut sej men ledsen för ett så slarvigt misstag som förmodligen hade kunnat förhindrats om jag bara hade tänkt lite?! Men de e ju lätt att vara efterklok... Hur har jag kunnat låta de gå så? Det började med ren glömska! O vad som hände sen e de nog bara gudarna där uppe som vet!! Shwi shwi shwa shwa. Nu e de iaf dags för att sova!! Ögonen e som trasiga persienner!

Gnatt // A

Happy birthday to meee!!!

Fast inte förns på fredag!! Önskar mej presentkort då jag har ställt in mej på att investera i ett par skor från löplabbet o dom kostar ju lite där!! Men det ska vara super eftersom dom e anpassade efter dina, baaaara dina fötter!! O jag går ju lite konstigt o får alltid ont på insidan av stortårna!! Så riktiga skor gör man nog klokt  att investera i!!

Nu e de dags att göra sej i ording för wööörk!!

Ha de gött! // A

Musik maestro!!



Katy Perry - I kissed a girl

Du blir glad!!!!
Let's dance!!!!!!

Vikt nojjig!! Go Jossan!!




I loooove Josefin Crafoord! Jag tycker hon e så himla rolig!! O fin dessutom!! Jag kollar på voice tv varje morgon o det kan värkligen rädda ens dag!! Jag har alltid velat vara lika smal o slank som henne men vet ni vad?? Hon väger mer än mej!!! Inget fel i det för hon e värkligen super fin o jätte smal så det e förmodligen jag som har lite fel kroppsuppfattning?? Det ska vi ta tag i!!! Japp Nu blir det kaffe o pärondryck!!!

God morgon!!!!

Ennu en dag med superhumör!!! Känns skönt!! =)) Är redan klar för jobb så nu har jag någon timme att döda innan jag drar!! Det blir en lång dag idag då jag jobbarr dubbelt!! Men det känns skönt att allt har satt fart o jag inte längre måste vara sjukskriven!! Ohhii!! My life is kind a back!!! 

I love ya all!!! // A                         


En promenad senare!!

O jag känner mej stolt!! Nu har jag gått varenda dag i en veckas tid!! Mmm... Såg nu att jag missade Idol... Trodde att det började kl nio men tji fick jag!! Nu blir det en dusch o se ska jag slappa på soffan innan läggdags!!!

Ha de bra! // A


Reebok skor säljes!!!!

Nyss hemkommen från jobbet o nerslagen i soffan med min älskade Nikke!! Har pulat lite med annonser på tradera o nu sitter vi som två kollon o gör ingenting med en varsin kopp kaffe!! Lovely!!

Någon som e på jakt efter ett par Reebok skor?? Jag har ett par svarta queen of hearts till salu!! Skiiiit snygga!!  Stl 39, o aldrig använda!!! pris 500 sek + porto om dom ska skickas!!( Nypris 1070sek )



I'm back!!

Efter en tids uppehåll med bloggandet känner jag nu att jag har ny energi o lite mer inspiration till att blogga vidare!! Men gud va skojj!! Jag vill passa på att tacka alla underbara folk jag har omkring mej!! Speciellt NIKLAS, MATTE O MAMMA!! Ni e underbara!!!


RSS 2.0