Hej o Hallå!!

Ska jag vara helt ärlig så e detta bara ett artighetsinlägg!! Har för tillfället tappat lusten tot till att blogga men jag laddar starkt inför återstarten med en massa nytt!!! Alla tar vi semester, även från bloggen o de för att inte bli allt för insnöade o hitta massa inspiration till fräscha o nya inlägg!!

Ha en bra dag o på återseende!! // A

proviva

Smakade på denna ruktdryck i dag o gissa om jag
blev glatt överaskad?? Helt underbart god ojag tror
det kommer att bli en ny favorit!!


Mamma Mia!! O pizza...

God afton alla glada lördagsfolk!!! Precis hemkommen rån Nikke!! Vi har haft en mys pys kväll med film o pizza! Vi kollade på Mamma mia!! Helt lovely... De va som dom sa, man bara ville släppa loss o dansa o sjunga med! En riktigt mysig film!! Fem av fem... Fräsigt!!!

God natt o sov så gott! // A

Bättre lycka nästa gång!!

Ja de kan man ju säga men hur lycklig blir man av sex ynka kantareller?? Dom räcker inte långt... Vart f.n ska man leta då för att hitta nå?? Någon som vet?? Va iaf ute i två timmar innan vi fick avbryta åter igen för lite avlägset mullrande! ( Ankan e jätte rädd för åska ) Men vi ger inte upp!! I helgen blir det en till tripp till håde skogen!! Japp!!

Kvällen bjöd på promenad o massa skvaller!! Najjs att äntligen kunna sätta igång lite lugnt!! Hoppas det fortsätter åt detta håll!!

Hej o hopp!! // A

Jag är en kantarell!!

Nej inte riktigt, men igår begav vi oss ut i skog o mark för att leta lite kantareller! Inte en enda hittade vi. Inte en enda! Snuvade på vinsten begav vi oss hemmåt då åskan började dundra i bakgrunden! Vi klarade oss ganska precis ifrån regnet o beslöt oss för att göra ett nytt försök idag! Så nu sitter jag här o laddar för ytterligare ett skogsbesök o ny chans på vinst! Men först måste jag googla vart björn jakten har satt igång så vi inte blir misstagna för två vilsa björnar. Vi vill ju helst komma hem välbehållna!!

Ha en bra dag alla glada!!

Kram kram! // A


Den vandrande pillerburken!!

För tillfället känner jag mej som en vandrande pillerburk! Ha ha!! Men jag hoppas detta elende e slut snart då jag igår fick två sorters antibiotika!! Plus vitamin b12  tillskott o staaaarkare värktabletter!!!  

Läkarbesöket igår var en fullträff!!! Äntligen en mänsklig läkare som förstod precis när jag berättade hur jag mådde!! Både psykiskt o fysiskt!! Känns som jag har tappat 4 par hantlar a 10kg från axlarna!! Kan det äntligen ha vänt?? Hoppas hoppas!!!

Nu blir det mys i soffan...

Kram kram!!!

Chinees food!!


Det blev lite hämtmat från den rosa elefanten!!!
Stekt ris!!
Såååå gott!!!


Jacka för regnet.







Det finns inga dåliga väder,
det finns bara dåliga kläder!!

Men med denna regnjacka från ellos klarar ni det regniga höstvädret!!
299kr, finns även i helrosa!!



Nu surade jag ihop! Godmorgon föresten!

I dag ska jag låsa in mej, kolla på film och vara allmänt deppad! Har ont igen vilket inte bidrar till nåt vidare topphumör! Men jag får försöka göra det bästa av situationen!! Popping pills today!! Tur att jag ska till läkaren i morron!!

På agendan i dag!!

¤ Film, film o film
¤ Kallur försök 100 m häck 13.00
¤ Holm kvalar höjdhopp 14.20


Jag e nog en liten sportfåne i hemlighet!! Tycker om att kolla på alla duktiga svenskar!!

Ha en bra dag // A

Nostalgi!!




Man minns tillbaka!!

Mellanstadiedisco med alla snygga killar!! O dans i ring!!!

De va tider de!!






Ace of base - Beutiful life



Kesoröra med kräftstjärtar o Pepparot...








Hur gott som helst!!!

1 burk Keso Naturell

2 tsk riven pepperot

1 burk kräftstjärtar i lag (avrunnen)

4 msk fettfri majonäs

Massa gräslök!!

På rostat bröd med sallad!!!


Kan det bli bättre???




Kaffe, Havrefras och Kanooot...

De e min morron i ord!! Sen ska man leka äventyrare o bege sej på vandring!!
De bidde inget vin med Nikki o Micke igår. Jag somnade på soffan strax före tio. Var som en klubbad knubbsäl! Ha ha!! Gör ett nytt försök i dag då!!

Nu ska jag bänka mej framför tvn o se om vi ror hem nån OS medalj!!!

Ha en bra dag! // A

I'm in looove!!!



Helt förälskad i denna kappa!!!
Vill ha, vill ha, vill ha!

Jag håller mej till shemat.

Nyss hemkommen från staden! Regn o rusk o massa vattenpölar! Här i valbo duggar det bara!! Tur att jag klöpp gräsmattan i förmiddags! Nu då? Jo ska väl ta o ringa min kära kusin o planera fika! Kanske blir ett glas vin i kväll nu när pojken hans har kommit!! Det återstår att se!!

Kram så länge!! // A

Svagheter och Styrkor!!

Som ni kanske märkt har jag en tendens till att skjuta upp saker o ting!! Sa i mitt tidigare inlägg att jag skulle gå en sväng! Men nu sitter jag här o inte har jag gått inte!! Jag "råkade" klippa gräsmattan istället! =)) Det posetiva i det hela är väl att jag gjorde nåt annat som behövdes göras istället men jag e så duktig på att skjuta upp saker!! De e nog min största svaghet.

Styrkor har jag massor!! Troligen lika många som mina svagheter men det största styrkan jag har e nog att jag e stark!! Psykiskt alltså för muskler saknar jag då så det nästan e pinsamt=)) Det jag har varit med om de senaste tio åren, har nog inte alla klarat av!! Men istället för att stängt mej inne har jag bestämt mej för att en sjukdom inte ska få styra mitt liv o gjort det bästa av situationen i stället!! Självklart har jag haft jätte mycket stöd från familj o vänner o de e jag jätte tacksam över!!!

Berätta om era styrkor o inspirera!!! Det finns massor med folk där ute som behöver en pusch!! Stärk varandra!!!

God Morgon Alla Glada!!

Jag har i alla fall en riktigt god morgon! Det känns som att det går åt rätt håll nu!! Med krämper o allt!! Plus att jag precis slog på Mtv o Lady Gaga stog o svängde sina lurviga i rutan o man vill inget annat än att dansa med!! Så jag gjorde de!!!

Lovely!!

Jag önskar ni kund känna min lycka!!!


Nu e de dags för dagens promenad o sen blir det förmodligen en liter kaffe hos grannen innan dagen rullar vidare!!!

Ha en bra dag!! O så... Let's Dance

De va de!!

En liten kort promenad och allt gick som jag hoppats!!  Inget ont eller det va så jag stog ut iaf!! Med andra ord, mycket bättre än på länge! =)) Om det fortsätter så här blir det snart ett besök till kyrkan!! Ha ha! Jag sa ju att jag skulle gå dit o tacka gud om jag fick vakna en morgon och inte känna nån smärta!!! O det går ju åt det hållet nu iaf!! Peppar peppar...

På shemat i morron!!

* Promenad
* Farfars
* Städa
* Fika med Nikke
* Komma ihåg att posta brevet!!!

Japp!! Då säger jag puss o god natt... Lägger mej på soffan för en stunds tv tittande!!

Kram kram // A

Tänk om vi kunde få åka tillbaka nu!!!















Marina, Jag o Mickan!!

Alanya 2008

Chokladpudding!!

Sa igår att jag skulle utplåna mina sockermonster, men så dök det upp några skålar med chokladpudding o vips så sprang min karaktär o tog tjänstledigt!  Men ingen fara... Man kan väl inte tacka nej till en sån god dessert eller? Inte jag iaf... Nu e de dags för en promenad i det vackra kvälls vädret. Ska försöka hinna med att få upp en tavla åxå innan det blir aldeles för sent...


Man ska aldrig säga aldrig!!!

Kvällsfika....

...med grannarna!!! Lovely! Det kan väl inte sitta bättre med lite varm choklad, mackor o nåt ägg en kylig kväll som denna?? Pinsamt: Undra hur länga äggen ska koka?? ( Har jobbat innom restaurang i tio år)

Ha de!! // A

Mamma Mia!!

I'm not a big fan of biobesök!!!




Men efter att ha hört så mycket posetiv kritik om denna film tror jag att det får bli ett biobesök i det närmsta!!
Årka att sitta o vänta på att filmen ska släppas o höra hur alla bara vela börja sjunga o hoppa när dom såg den!!
I want that feeling to!!!

Någon som sett filmen o vill dela med sej av den gungande känslan???
Feel free to make a coment!!!

Bara sååå glad!!!



Läpparna ler o jag känner mej glad!! Men kan man bli nåt annat av ett sånt charmtroll!!!







Det här är Bosse Bus!! Ha ha!!
Rottis Shäfer o Jämthund!!

Love him!!!!

Favorit!!!



Jag hittade den här lilla börsen som e efter min moster!!
Den har blivit lite av en favorit och används flitigt!!
E den inte fin??

God morgon o.s.v...

Det lutar emot att denna dag blir lika bra som igår!! Det känns så nu iaf!!! Sitter o väntar ut det förbaskade regnet så jag kan ta en liten prommis men det lutar åt att jag får ta på mej regnrocken!! =)) E lite fryssen så de blir en kopp te innan jag drar mej utåt!! =))

Ha en bra dag! // A

God Natt O Sov Gott

08.00 ställer jag klockan på!! Måste börja ta vara på dagarna!! Ska kolla på en film eller nåt så blir det sova sen!! Ska väl ut en vända på baksidan o göra grannarna fundersam med diverse ben övningar åxå!! Kan ju inte sova annars för det kliar så i benen!! Ett tecken på att jag förmodligen måste sluta fred med mina sockermonster en gång för alla o kanske börja röra på mej lite mer!!

Kram o Natt!! // A

Hoppas det blir en till bra dag i morron!!


Reebok skor!!

Funderar på att kanske sälja mina oanvända reebok skor!!! Men jag måste tänka lite över natten på de!! Dom e ju sååå snygga men dom e ju lite för stora!! Just därför har det blivit att jag aldrig använt dom!!!

Let's think!! // A

Bränderna i TURKIET...

Det e hemskt att höra men dom flesta bränder som härjar i turkiet o säkert i många andra länder är anlagda! Syftet är att få köpa loss marken för nya hotellbyggen! Allt handlar om politik och pengar. Att bränna marken gör att den blir obrukbar o markägaren har inget annat val än att sälja om dom ska överleva ekonomiskt! Hur kan det få gå till så utan att nån reagerar fast dom flesta vet exakt hur det ligger till??

Loka likes Asia!!




Litchi Hallon är den stora favoriten!!!
Dricker minst en om dagen!
Tot beroendeframkallande!!!
Men sååååå god!



Vinn ett halsband!!!!



Klicka bara på bilden så länkas du vidare till tävlingssidan!!
Lycka till!!!

Träningsboll!!!

Eftersom jag för tillfället inte är så rörlig som jag skulle vela vara (börjar dock bli bättre) funderar jag på att införskaffa mej en träningsboll för att hålla igång lite!! Måste ju på fullaste allvar ta tag i saker o ting nu!! Sommaren är snart över o de e dags att lämna slappa sommardagar bakom sej o se till att man får tillräckligt med motion!! Japp så får de bli!! Ska kolla utbudet lite så återkommer jag om detta om det blev nå köp eller inte!!

Puss puss!!! // A

Gossip Girl?





Är det någon som vet när andra säsongen av gossip girl börjar att sändas i utlandet?? Det skulle sitta fint med lite nya avsnitt nu när man har kollat igenom första säsongen typ fem ggr!!

The feeling is greate!!

Jag känner mej pigg o glad i dag!!! Har nästan inget ont alls!! Hoppas det förblir så!! Jag satt o sa till Matte igår att om jag skulle vakna nån dag o inte ha ont nån stans så skulle jag gå till kyrkan o tacka GUD!! Åsså skulle jag damma av mini bibeln som ligger uppe o alltid bära den med mej!! Jag börjar nästan tro att det finns en gud med tanke på hur ont jag hade igår åsså vakna upp i dag o kunna röra på mej! Har till och med varit på promenad! Helt sjukt!!! Ska väl gå upp o se om bibeln ligger där uppe då?? Ha ha!!! Men e de de som krävs så!?? Ha ha ha!! =))

Kram kram // A

FREE STUFF!




GRATIS BIO!!!


My day so far!!!

Har varit på farfars o lånat dator o kopiator i dag!! Kopierade upp några ex av rekbrev o kompleterade mitt cv lite!! Åsså va jag på arbetsinterviju åxå!! Få se hur det går!! Han skulle ringa i början på nästa vecka vare sej jag fick det eller ej! Åkte hem o kollade på days o sen kom matte på lite kaffe o nu har jag proppat lite körsbärsglass o har jätte dåligt samvete för jag vet hur min mage mår sen!! Hmm... Karaktär? Nope den har jag tappat bort!! Nu ska jag försöka ta mej en liten promenad om jag klarar det o så tänkte jag försöka komma ihåg att ringa mina flickor som jag saknar sååååå otroligt mycket!!!

Ha de bra // A

27 dresses!






Då har man bäddat ner sej under täcket o myst in sej med katten!! Datorn är med o ska snart få äran att visa mej filmen 27 dresses! Kollar nästan aldrig på film längre men skulle nu inför hösten behöva ha lite tips på filmer som man kan mysa gott till!!! Så vet du nån bra film så varsågod att komentera!!!

Kram o God natt! // A

Freezing...

Hemma igen efter några körningar in till stan med folk som trotsar våra vädergudar o går på cityfest trots ösregn o åska!!  Själv åker man hem o myser ner sej framför datorn med en stoooor kopp kokhett te!! Mmm.... O morronrocken får vara med den åxå!! Hoppas ni alla får en underbar kväll!!!

Kram kram // A

Cityfestival...

Ännu en dag med regn o rusk!! Det har åskat konstant i ett par timmar nu o kyligare luft har kommit in över gävleborg!!! jag nästan fryser nu!!

Sitte hos min kusin o snattar uppkoppling då min e utslagen tot!! Ska agera "svarttaxi" åt härskapet ikväll åxå då dom ska in o svänga sina lurviga i cityfestens öltält!! Själv tycker jag självaste cityfesten e tot överskattat!! Håller mej hemma på lugnare trakter då min hälsa för tillfället inte låter mej fara på några äventyr!!!

Nog för denna gång!!

Kram // A

Jag älskar min bror iaf!!!

Dagsordning!!

Vi börjar med regn och åter regn!! Men det slutade vid tre tiden!! Hade igentligen velat åka in o se Amanda Jensen på stora sceenen men jag va alldeles för trött o jag somnade därför på soffan!! Vaknade av att bror ringde o tjatade till sej skjuts in till gävle! Först ut till hammarby för att hämta honom o byta bil sen tillbaka o in till stan! Jag sa när jag släppte av honom att han minsan fick fixa nån annan som hämtade honom när han skulle hem för jag skulle iaf gå o sova, men så när man precis håller på att somna som bäst ringer han o pladdrar på o de e ju såååå synd om honom som tappat bort sina kompisar i folkmassan o nu e han hungrig o trött o vill bar hem o sova! O snäll som man e klär man på sej o åker in o hämtar honom!! o polisen hade jag tryckt i aset ända till stan... han gjorde ett tappert försök till att jag skulle skjutsa honom ända till hammarby men han får gott nöja sej att sova nere på soffan!!

Men som sagt älskar jag min lillebror för det!! =)) Love båda mina bröder!! Önskar dock att jag träffade Emil lit oftare!!! Men det måste vi ta tag i!!!

Nä nu mina vänner ska jag dra ner rullgardinerna för ögonen o hoppas på underbara drömmar!!!

Ha de bra!! Kram // A

Gammal vs Hund?

När jag blir gammal o kanske måste bo på hem önskar jag att jag förvandlas till hund!!

Som gammal blir du insatt på ett rum, får om du har tur komma ut nån gång i veckan o maten på dom flesta hem är av halvfabrikat o tillagat utan omsorg! Det finns inga regler som ger dej rättigheter till vad som igentligen hör till varje mäniskas egna vilja!

Men som hund däremot finns tydliga regler på att du måste rastas var 4:e timme! Alltid ha tillgång till färskt vatten o mat inte bli lämnad ensam i mer en tre timmar osv...

Vad i detta fantastiska sverige har fått oss att behandla våra hundar med mer respekt än våra äldre? Vad är det för fel på detta sneda samhälle när hundar har mer auktoritet o värdighet än dom som sett till att vi växt upp o känt oss trygga, dom som gett oss en uppväxt som för oss flesta har format oss till dom vi e idag?

Uppfatta mej rätt nu!! Jag älskar hundar!! Har min egna lilla vovvs men jag älskar även min mamma o pappa!! O mina mor o farföräldrar!

MER RÄTTIGHETER OCH RESPEKT TILL VÅRA ÄLDRE!!!!

Kram // A

sleep tight!!

Ja då va de dags att säga god natt då!!
Ska upp i tid i morron så de e väl lika bra att kasta in handduken!!

Se ya to morrow!!

Kram// A

Bli medlem idag!!!!






Gratisbio


Underbara lofsdalen!!







Längtar faktiskt tillbaka!!!
Kanske, kanske inte!!!




Är det någon som vet??

Hur man lägger in en video i inlägget??

Tackarrr!! // A

Gratisbio.se

Registrera er på gratisbio.se o vinn fina priser eller samla poäng o få biobiljetter eller presentkort!! Om ni vill kan ni anje mej som värvare!! Användarnamn Anjelika!!!

Tusentack!!!


I can feel a feeling of joy!!

Kan det vara ett litet ljus i änden på tunneln jag ser?? Jag hoppas det!! Har gjort många viktiga samtal idag o tagit emot ett rätt så interesant erbjudande!! Jag känner mej faktiskt lite glad!! =)) Bland annat har jag pratat med läkaren på gastro o det ser ut som att snart ska jag få komma så vi kan få ett avslut på den här strul perioden!!  Jag vill o kan inte vara sjuk längre!! Jag vill ha tillbaka mitt liv! Å så får vi ju se hur det viktiga mötet på måndag slutar!! Känner mej äntligen hoppfull! Men minsta lilla skulle kunna få set att rasa igen så det e bäst att hålla i sej!!

Nä nu ska jag kika runt lite på inernet o sen blir det sova för jag ska upp i tid i morron igen då jag har lite mer att göra innan jag rott hem denna!!

Puss!! // A

Mosbricka!

Jag vet!! Men det e ju så gott o jag va ju såååå hungrig!!! Mos o korv med räksallad på statoil!! De sitter aldrig fel!! Men nu därimot ligger jag här med en alldeles överäten kagge o önskar att jag inte hade ätit så mycket!!! Hua!!!

N I K L A S   O   J A G,   V I   E   D U K T I G A   S Å   D Ä R   V I ! ! !

Gb Sandwich till frulle!!







När jag slog upp ögonen i morse va de första jag kände ett starkt sug på sandwich!! O tur som jag hade låg det en kvar i frysen!! =)) Man har allt tur som har en Kusse som jobbar på GB!!!

Photo Shop!!!

Jag vill lära mej att editera bilder i photo shop!!! Tycker det värkar skoj men jag antar att man måste ha självaste programmet först!! =))

Ännu en regnig dag!! Lite smätriat men det spelar mej igenligen ingen större roll med tanke på  att jag iaf inte kan göra nåt!! Hmm... Men det känns faktiskt lite bättre i dag!! De mä jag säga!!

Kram // A

Sjuk men utan vård? !!

Är det meningen att man som sjuk o i behov av sjukvård ska bli utan!? Tydligen!! Ska detta vara bra sjukvård vi har i sverige?

Ringde till kirurg i dag (4:e gången på 2 månader) för min situation börjar bli ohållbar med ömmande o varande sår som enligt mej borde ha blivit betydligt bättre på den tid som gått!! ( 2 månader) Men det finns ingen läkare där förns om en månad som kan titta på mej! Ok vad gör jag då? Ta kontakt men akuten!! Ok, ringer till akuten som i sin tur skickar mej vidare till min hälsocentral eftersom jag inte har nån remiss eller läget inte är akut! Ok ringer till hc som åxå vill ha en remiss o tycker jag ska ta kontakt med läkaren på kirurg som utförde ingreppet! Jaha? Så jag ska ringa till kirurg igen som skickar mej till akuten som skickar mej till hc som i sin tur skickar mej tillbaka till kirurg osv. osv. Vart vänder jag mej nu då? Jag e i behov av vård men om man inte ligger för döden e det tydligen inte ens nån ide att ta kontakt med sjukvården o inte ens då e man säker på att få någon vård!! Vem vet snart börjar dom att hänvisa direkt till bårhuset eller varför inte en begravningsbyrå??

Vem tar ansvaret om det här går riktigt illa??


Grey is the color of today!!

Här ligger man o lyssnar hur regnet slår mot plåten på balkongen o har inte det minsta sug på att krypa fram under täcket! Oviss om man ska jobba eller ej... Hoppas inte för idag e en dålig dag! Ont som f.n o inte värkar det gå åt det bättre heller! Det blir nog ett par filmer i dag o en tripp upp på apoteket skulle jag tro!! Ja ska väl ta o ringa till jobbet o säga att jag onte vill jobba heller! Jaå så får det bli!!! Kramar!!!

Fredag em

O ont i magen o såret!? Ska detta någonsin bli bättre? Jag sitter fast här... Jag vill ju ut o flänga som alla andra! Börjar bli trött på att inte kunna göra nåt! Åhhhhh... Jävla apa!!

RSS 2.0