urk...

I dag e ingen bra dag!! Känner mej helt orkeslös o nere!! Inge roligt alls!! Sitter nu hemma hos Kussen o "arbetar"... Ska väl försöka att ta mej hem o äta nåt så småning om!! Om jag orkar!!! Nu ska jag överlämna internet till Niklas o lägga ett par petienser!! Ha de bra!!!


Morgonstund har guld i mun...

Vaknar upp och, Aj aj!! Kan inte röra nacken!! Har legat helt fel med huvudet o det spännar när jag kollar åt vänster.

Inte mycket till frulle heller: risifrutti o några mandelskorpor... Oj oj oj vilken sockerchock!! Men de e ju bara så de e ibland!!! Åsså kaffe på de så nu skulle jag kunda springa ett maraton lopp känns det som!! =)

Snabbt o gott!!

Har precis glufsat i mej en korv med bröd!! Gott d eller igentligen inte!! Men jag va ju så hungrig!!!

Igår då!! Satt mest o njöt. De va ju som sagt var ett tag sen man va bland så där mycket folk!! Man blev nästan lite blyg!! =)) Men gud vad trevligt vi hade!! Spelade spel o bara va!!! Spelade ett spel som va ungefär som med andra ord...  O de gillar ju jag!! Ha ha, men vi förlorade!!! Kommer att sakna våran snärta!!!

I dag blir det grillkväll!! Hoppas bara regnet håller sej borta!!! Men vi får väl sitta inne annars då?? Hmm?? Haulomi!!! Yeeyh!!!

Dags för cigg!!! Kram!!

Nya inköp!!

Har varit o shoppat lite idag!! Två jackor en t-shirt o ett par skor!! O ja ett par shorts åxå!! Sen åkte jag in till stan o träffade "gänget"!!! Oooh va gött o kramas lite!!! Dom kommer igen på söndag så då ska vi ta en fika!!! OOhh saknar dom!! O Marina!!! Ska nog ringa till henne nu jag!!

E på väg hem till Nattis på bye bye middag!! Hon drar ju till rhodos o jobbar i några månader!! Kommer att sakna henne åxå!!! =((

Nä nu ska jag ta en cigg o ringa till marina!! Ha de bra!!

Kram på alla o ha en trevlig fredag!! De ska jag ha iaf!!!

Oiii...

                    

Ohhii!! Pratade nyss med Mickan!! Dom ska ju åka upp på afterskin i morron o då ska tobbe med o dom hämtar upp honnom i gävle!!! Då fär jag träffa gänget!! Mickan Tobbe Henke o Lina!! Kan de bli bättre!!? De e ju bara Marina som fattas då!! Det kommer att bli en bra dag i morron! Ska ju till Nattis o käka på kvällen åxå! Åsså e d en del andra grejjer jag måste fixa med så jag har fullt upp!! Nä nu måste jag ut i solen igen inan den försvinner!! Det skulle ju bli sämmre väder till helgen så man får passa på!!

Mc Flurry!!

image12

Nu blir det mcflurry för hela slanten!!! Med daim o kolasås!!! Mmmm... Skickade iväg grannen så snart sitter ma i solen med glass o njuter!!! Man får!!!

Vaken...

Då va vi där igen då!! Uppe men tuppen!! Jag fattar inte varför jag vaknar så himla tidigt?? Ja ja!! De e iaf sol ute så jag ska ta o placera mej i solstolen. Kaffe, jordgubbar, cigg o vatten!! De e grejjer det!!!

Ha de så länge!

GODIS?

Klockan börjar att bli kväll o sötsuget börjar att inta plats i systemet!! Vet inte riktigt vad jag ska göra för att minska d?? Kanske äta nå sött?? Näää...

Har hällt upp en stoooor kopp te nu som jag ska smutta i mej sen tänkte jag kanske våldsgästa Nikke Pikke!!! =)) Om han e hemma vill sejja??? Ska nog g¨upp o hämta mitt scrapalbum o kolla igenom mina verk!! Har ju beställt foton nu så nu kan jag börja pyssla igen!! Guu va skojj!! Ska nog ta med det upp till Sannäs så jag har nåt att göra där åxå!!!

Såg att Mickan loggade in nu så jag se om hon e nå pratsugen!!

Kram o gonatt!!


Äntligen e gubbarna här!!

image11

Som jag har längtat!! Jag kommer att även denna sommar att halvt leva på jordgubbar!! Helt underbart o såååå nyttigt!!! Vi slår ett slag för gubben!!!

Panik!!!

Vaknar upp o ser att molnen ligger oroande täta o täcker den sol jag tänkt att idka idag!!! Har ju lixom redan planerat att ta fram bekinin!!

Jag har iaf ett sjukhusbesök att attenda så jag får väl ta o rulla fram bilen o styra mot staden då!!! Orkar inte fixa iordning mej heller så de får bli mys mys bara!!!

image10

Tröjan e från ginatricot o e helt lovely!!!!

Jag får väl hoppas på att solen dyker upp lite senare då!!! Nu ska jag klä mej klart o vandra ut till bilen!!
Kram på alla!!!

Sjukhus, Sol o Gina Tricot...

Jaha, i morron bär det av till sjukan igen!! Denna gång till kirurgavd. Hoppas det går fort för jag vill ju hem o sitta i solen!!! Ska försöka lura in Tobbe till staden på en fika i morron åxå!!! Hmm kanske ta en sväng till gina tricot o kolla om dom har fått in nått nytt!? Ska ringa till Mickan åxå o höra om hon hittat nå mer resor!? Ooo va jag längtar!!!

Om de e tillräckligt varmt i morron kanske man kan krypa i bikinin åxå? Fast den värmen må man få vänta på? De lär jag ju märka i morron!

Nu ska jag kolla klart på house o sen ska jag väl krypa til kojjs!! Ha de bra!!

Halsband testat!!

Helt perfekt!! Det kommer mamma att gilla!! Nu kan hon åxå gå med honom!! Tror jag ! Han drog iaf inte men det gör gan ju aldrig med mej!! Men han värkar att svara bra på de!! Mötte hund åxå utan att han gormade o skällde!! De e ju ett plus!!! Nu ska jag ut i solen!! Kram

I dag blir det sol!!

   

Vi får hoppas på att Nikke får kliva av vid nio!! Då ska vi upp o lägga oss på bryggan vid svartviken!!! O grilla kycklingkorv!!! Mmm...

Ska gå en sväng med Bossen nu o sen sja jag hem o byta om till soloutfiten!! Ha ha!!! Ring Nikke ska jag åxå göra!! Kram!!!

Halsband till Vovve!!!

De blidde ett nytt halsband!! Dyrt va de åxå, men det kostar att ligga på topp!!! Nä måste ju ha ett rejält med tanke på hur stark han e!!! O nu ska väl mamma kunna hålla honom åxå!!! Hoppas jag för de e ju hon som får ta ut honom när jag e i stockholm i sommar!!! Nu ska jag ta mej en varm kopp te o sen ska jag åka hem till kussen!!! Hörs i morron!!

Sooool

Kan det bli bättre?? Har suttit i solen hela dagen o bara njutit!! Är lite röd om kinderna nu men de gör inget!! Tonas ner tills i morron sen e de bara att köra igen!! Det blev aldrig nån tripp till Jennys pga vädret men det stänger ju inte än så de får bli lite senare!! Ska upp o bada lite nu sen ska jag fixa iordning mej o dra iväg o fixa massa grejjer!! Ska ut i tvättstugan o kolla om tvättid åxå!!!

Ska chatta lite med min micka nu!!! Ha de bra!!

Vovve liten!!!

image7

Då va man uppe tidigt igen då!! Har redan hunnit äta frukost o nu ska jag dricka färdigt mitt kaffe o sen ska jag gå o duscha!! Ska försöka åka upp till Jennys hund o katt o köpa nytt koppel till Vovve!!! Köpte en ny pipleksak till honom men han har redan efter ca 20 min bitit sönder den, så nu piper den inte längre!! Hmm... De va ju skojj! Busiga Vovve!!!

Mera sol!!!!

Jag drömde nå konstigt! Att jag skulle upp o dra i ett par mysbrallor, så jag gick upp!! Men där fanns inga mysbyxor!! Ha ha!

Mina tankar går 30 mil bort!! Undrar hur hon mår? Hoppas allt e bra trots det som hänt! Killar kan va så jävliga! Men jag tror att han endast gjort sej själv en otjänst som resonerat som han gjort för hon e världens goaste tjej!!

Sitter här nu o planerar dagen! Eller den har nog varit färdigplanerad ända sen igår!!! Svartviken o sol!! Gina tricot o sen kanske lite mer myspys!! Bara inte Nikke drar sej ur nu!! Han har ju en tendens till att göra d!! Sorry Nikke men gilla läget!!!

Ska nu gå o fixa lite frulle o lite kaffe till de!!! Va gör man utan sin morronkaffe??? Inte mycket!!
Ha de bra alla glada!!! Kram


Sömn!!!

Äntligen lite sömn!! Trots att jag inte sovit hela natten oavbrutet så har jag sovit mer än på läääänge!! Gött d!!!

Pratade med Tessan i morse! Dom har haft en tok lugn avslutning på veckan så de gjorde inget att jag åkte hem!! Hoppas bara att de kommer lite folk ikväll då dom har bartömning!! Jag saknar att vara däuppe men samtidigt e de super skönt att vara hemma!! Saknar nog Marina mest så de e därför d e lite ledsamt!!

GRATTIS MARINA PÅ DIN DAG!!!!

Idag blir ännu en lugn dag!!! Tv  lite candy kanske?? Om min mage tål d vill säga eller ja kanske inte ens ska utmana ödet? Nä jag hoppar nog d!!!

Åsså kommer jag att missa våran avslutningsfest på Grönan åxå!!! Attans... Men jag antar att d kommer fler tillfällen? Hoppas jag iaf!!

Nu kanske e dags att gå o klä på sej!! Ska försöka ta mej ner till solariet. Kan ju sola i en kvart iaf!! Jag e så blek nu o man känner sej inget vidare vacker då!!!
 
Kram så länge!!!

Vadå utvilad??

Jag som skulle få sova ut o vara lite ifred nu när jag kom hem tänkte jag!! Men inte då! Uppe med tuppen o de e folk här hela tiden!! Eftersom jag gillar att ha folk runt mej spelar det ingen större roll utan tvärtom, jag e ganska nöjd med den situationen men kan jag bara inte få sova??? Vill inget hällre!!! I dag vaknade jag kl sju eller rättare sagt då gav jag upp!! Har ju vart upp på toa ca fem ggr i natt så jag sket i att sova vidare!!! Men men!!

Har inte ens börjat tvätta alla kläder som jag har med hem!! Har inte haft nån större ork!! Mamma skulle hjälpa mej så fort arbetsveckan va över!! I LOVE her!!!!

Har ingen matlust kvar o känner längre ingen vidare hunger?? Konstigt... Men som sagt lite kortison o vila så e den nog igång snart igen!!! Hoppas nu bara att jag inte förlorat all vikt jag har lagt på mej o för första gången i hela mitt liv trivs med!! Har ju som sagt haft extrem viktnojja tidigare! Men så åkte jag upp till Lofsdalen o träffade på dom mest underbaraste (dock lite störda) människorna som fick mej att trivas med mej själv!! Vet inte varför men de bara va så!!! Självaste situationen har nog ändrat min syn på mitt egna liv o så åxå men Mickan,Tess o Marina har varit...? Öhh jag vet inte ens hur jag ska formulera det??? Låt mej känna efter!! Jag kan skriva så här!! Den finns något så otroligt ärligt i både Mickan o Marina som gör att från nästan första stund kan du sitta o rabbla upp hela din livssituation o hux flux, no big deal igentligen.... O tessan som skulle kunna gå på krogen i pjays o träskor!! Alltså ett kilo hit o dit, DET ÄR INGEN SOM BRYR SEJ!!

Nu blir jag nästan tårögd!!! Saknar mina tjejer nåt så grymmt!!! Hur kan två små flickor komma en så nära o göra ett sånt stort intryck på så kort tid??

Marina o Mickan!!! Rock On!!!!!

Nu ska jag gosa vidare med vovve min!!!

*Niklas du ska bara veta vad jag e glad att du e här o tar hant om stackars mej när jag inte e i toppform!!! Så jag får skratta lite o bli ivägskyfflad från soffan till en mer solig plats i plaststolen på baksidan!! Ha ha ha ha ha!!!*

Kram på er alla!!!!

Hemma igen!!!

Äntligen! Men det va inte alls lätt att rulla därifrån! Bölade ända till Sveg!! Saknar Marina!! Men vi syns ju snart!!

Jag har ett helvetes jobb framför mej idag!! Det ska ju packas upp o tvättas en massa!! Orkar inte!! Inte nog med det så har jag jätte ont i magen idag!! Hmmm... Måste göraa nåt åt de!! Ska ju till farbror docktorn så jag hoppas han kan hjälpa mej på fötter igen!!!

Det e konstigt hur fort man glömmer smärta!! Nu har jag ju varit bra hur länge som helst o att bli lite dålig igen håller på att ta kål på mej!! Konstigt!!!???

Igår då?? Kom hem, sprang upp o öste upp liite badvatten!! *lovely* Plockade några fästingar på katten... uuack. Badade i en hel timme i kokhett vatten... mmm Sen kom ju Nikke o kramades lite!!! O vad jag love honom. Bara låg på soffan o pratade ikapp en massa!! Gud va de har hänt grejjer!!! En del roliga men en hel del konstigheter o tråkigheter!!! Ja ja!!! Sen kom Matte med mina SKOR!!! Sååå fina!! Me love skor... O solbrillor... =)) Pratade o pratade!!! Sen kom bror med Vovve min!!! Ohhh gissa om de va nån som blev helt till sej??? JAG!!!!! Ooo min Vovve lixom!!! Sen tittade jag på 3an hela kvällen!! Ha ha!! Nä kollade på hockeyn o sen gick jag o la mej!!! O nu e de en ny dag o jag ska snart iväg till sjukan!!!  Åsså ska jag träffa Martin!!! Nu ska jag upp o BADA!!! Ha de gött alla knasiga!!!


MISS U MARINA!! SES SNART!!!!!

.......

.





R.i.p
Engla





.



Det närmar sej!!!

Länge har jag tjatat om hur skönt de ska bli att åka härifrån!! Men nu börjar en anna obehaglig lite ångestfylld kännsla att infinna sej!!! Det kommer att vara en ledsen Angelica som åker hem nästa måndag!!! Saknaden av alla glada prickar här uppe kommer att bli stor!! Lisa åkte idag o de blev en tårfylld historia!!! Nu e de jag o Marina mot resten av världen!! Men sommaren närmar sej med stormsteg o då e de ju uppsamling av nästan alla i stockholm för en sommarsäsong!! O vem vet vad som händer till nästa vintersäsong??? 

I'l be right back!!! 

Lugnt!!

Då va stället dött åter igen!! Det kommer bara vara folk här veckosluten!!

Åsså har vi fått ytterligare snö!! Typ 4 dec... Men vart e våren??

God Morgon!

En ny dag o det ser ut som det skulle kunna bli rätt så fint väder!! Har varit över o hämtat kaffe nu o ska gå hem o käka frulle med Marina!!

I morron drar vi till östersund o shoppar o bor på hotell!! Gu va najs!! Men undra hur sura minerna kommer att vara härifrån? Ja de märker vi!! Martin e ju kvar o tar en för laget!! *MARTIN E BÄST*

Börjar bli aldeles för hungrig nu så nu ska jag vandra hemåt!!!

Ha de bra!

KARATEFYLLA!!

En buss kommer lastad!!
Med vadå??
Jo ett gäng överförfriskade lofsdalsbor!!! För att vara exakt 17styckna!!!

Det blev en tur till Vemdalen då!! Men de va inte mycke till fest på Huskeys inte!! Men de styrde vi upp ganska bra!! Som på beställning kom den!!! Karatefyllan!!!

I dag blir det mest film o godis!! Ost o kex o nåt glas vin!!! Ha ha!!


RSS 2.0