Natt Mackan!!

Jag brukar inte äta så här sent men jag blev så hungrig!! Har ätit ganska dåligt i dag o de tror jag beror på att det har varit jätte varmt ute!! Men helt lovely!! Sen att de började åska vid halv ett gör inte så mycket för det behövdes för att få lite fräshare luft!!!

Ja sen e de väl bara att gå o snooza då?

Gnatt!! // A

Jag är trasig!!

Allt tråk börjar hinna ikapp o hur mycket starkare ska man behöva vara?? O allt slutar inte där, det kommer mer det vill jag lova! Har en massa fix framför mej o just nu ser jag inget ljus på denna väg!! Kan jag bara få vakna en dag o känna mej hel?? Snälla! Jag e fast i en sjukdom som lever sitt egna lilla liv o hur jag än försöker få kontrollen hittar den en väg att ta sej runt mina försök till ett liv som e hållbart... När tankarna bara snurrar o viljan att ha sönder sej själv för att se bra ut är det inte än lätt att kämpa! Men denna gång har jag låtit bli att förstöra för mej själv men ändå trilskas den med infektion efter infektion

Tankarna finns kvar!! Inprintade långt där bakom men jag försöker att inte tänka. Jag e trasig o behöver lagas men jag orkar inte själv. Jag e väldigt trasig! Det e många tankar!! Ångest o tvång!! Inte det o inte den!! Allt som va så bra, känns nu så väldigt lång bort... Jag e trasig o jag har en lång väg att vandra!! En väg utan ljus... Men det finns där!! Det har jag blivit lovad!!

Nästan framme!!!

Har nu återgått till vardagen... Halvsnuvig o en ihållande hosta som förmodligen inte kommer att försvinna i första taget! Jäkla förkylningar!! Dom kan väl hålla sej till vinter halvåret? Annars då?? Jo tack bara bra! ? Eller inte!! Mer eller mindre!! Hmmm...

Puss på alla iaf!! // A

Damn... Hosta!!

När man e hemma o är sjuk hinner man tänka på en hel del!! O känna efter lite extra dessutom!! Mest känner jag en brännande febersmak i munnen, men på något konstigt sätt får den mej att må lite bättre när en massa minnen från tiden då man hade lite kortare ben o armar ploppar upp i skallen!! Va man blev ompysslad o vad mycket gott man fick!! Om det ändå vore så fortfarande! För trots allt ligger man här o tycker lite synd om sej själv!! O man tycker att man behöver bli lite ompysslad!!

Har en brinnande längtan efter mina små änglar i från Lofs åxå!! Tänk va allt hade varit lättare om dom varit här nu!! Miss you Marina o Mickan!! Men vi ses snart mina bästa!!!

Nu e de dags för den inte allt för omtyckta nattfebersömnen! Undra hur många gånger man får byta sängkläder i natt då??

Host host allihopa!! // A 

Sorry!!

För dålig uppdatering men Ankan e sjuk!! Feber, hosta o förkyld!! O jag kan säga så mycket som att jag e rått avunsjuk på alla er som kan ligga ute i solen o ha de bra!!!



Tack Robin för hjälpen med datorn i går!!!


Puss o Kram// A

Vill ju bara sova!!

Då va vi där igen!!

Jag har tappat bort min sömn! Den vill nte riktigt infinna sej o jag börjar bli lite smått panikslagen med tanke på att jag ska upp o jobba i morron!! Har en del annat att stå i åxå som förmodligen kommer att flyttas fram pga trötthet!! Eller vem vet, jag kanske e skit pigg i morron!! Jag får iaf låtsas att jag e de!

Då ska vi väl göra ett tappert försök igen då!!! Wisch me luck!!!

 k r a m / / A

Hurts like hell....

I dag e det inge bra alls!! Har ont o kan inte röra mej! Vad e de för fel?? Jag gör ju allt rätt men ändå blir det helt knas? Måste få en tid på sjukhuset så dom får kolla på mej!! Hoppas bara jag e lite bättre till på måndag så jag kan jobba! Orkar inte vara hemma längre!! Nu får dom ta tag i det här så jag kan leva normalt!

Annars?? Ja har vaknat för ett tag sen o ska väl hoppa in i duschen!! Va o golfade lite igår o de gick väl si så där! Jag vann i alla fall inte, så mycket kan jag ju säga!! Ha ha ha!! Tog en fika efteråt o smakade på världens goaste äppelkaka tror jag!! Har aldrig ätit så god!!

Nee, nu... ja? Hmm... Kram kram // A


Helg!!

Nu va de dags för ett par dagars ledighet!!! Har slappat lite på soffan efter jobbet o nu bär det av till högbo för minigolf!!! Funny! Hoppas bara det håller sej regnfritt!! Det går lite fula moln men det har det gjort mest hela dagen!! Nä nu ska jag ta sista slurken kaffe o sen på med ett par brallor för det börjar bli kallt!!!

Puss o Kram // A

It's shaking.

Börjar morronn med att läsa aftonbladet på datorn o det första jag får se e att det varit ett jordskalv på semesterön Rhodos!! Ooo en av mina bästa vänner befinner sej på rhdos för att jobba!! Jag får inte tag på henne!! * Jätte orolig* Men jag hoppas hon e smart nog att höra av sej o berätta om hon e ok!!! Nu ska jag göra mej iording för arbete!!!

Se ya!! // A

Sugen på en kaka!!

Ja i dag har jag påtat i trädgården men med assistans av Nikke som fixade till buskarna!!! Love him!! Jobbat åxå!!! Samma i morron antar jag!! Ja de va dagen de o nå mer orkar jag inte skriva!!

Nu nyheter!!! VUXEN POÄNG!!

Puss // A


Hur kan man inte låta bli att bli inspirerad???

http://www.roadtrade.se/

full...

Oj oj oj vad jag e fuller nu!! Men det får man vara! De e Martin o >Rosmans fel!!! =))! Men det gör inget!! I morron ska vi o spela minigolf!! O vem vinner+ Jo jag!! Nä nu klarar jag inge mer!! Varma mackor!!Fyllekäk!! Ohh Jaaa...

Me dont like the sun is shining!!

Då va de dags att göra sej iordning för arbete då!! Tur att det inte kommer bli för lpnga dagar!! Vet ju inte riktigt hur det kommer att gå? Men det ska nog gå bra!! Det värker lite nu men jag känner nog efter för mycket jag å!! Lite kaffe först o så tanka!!

Puss// A

Hard work...

I morron börjar min icke semester! Alltså, jag börjar jobba!! Men de ska bli skönt att ha nått att göra om dagarna!!

I dag har min mage inte mått nå vidare bra!! Måste vara allt godis å så blev de ju en hel del råa grönsaker igår o det påvärkar nog en hel del de åxå!! Ska nog börja föra matdagbok för att se hur jag mår av olika kost!! Har levt med detta i över tio år o ändå inte kommit underfund med allt!!?? Weard?!!

Väntar nu på att Niklas ska sluta arbeta så vi får ta en promenad innan man gör kväller!! Måste tanka åxå men det kan jag göra på vägen till jobbet i morron!

Ha en trevlig kväll!! Kram // A

Sömn??

Jag ser ett vitt tak!! Jag vänder mej om men , nej!! Jag spelar lite på datorn, klurar ut ett sodoku men inte, sömnen e som bortblåst!! Ett efterlängtat tillstånd som lyser i sin frånvaro, men så halv sex i morse äntligen!!! Därav sov jag bort halva dagen o känner mej som att jag blivit nerklubbad av en liten armé... Bävar inför kvällen... Kommer jag att kunna somna??

Nu sitter jag hemma hos Nikke o leker smakråd o inredningsrådgivare! Funny!!  Ska ut på äventyr o fixa o dona lite!! Sen ska jag ringa o höra om Sarah har tid för en fika nån dag här!!?

Ha d bra!! // A

sex dagar!!



Kan ni tänka er!! Sex dagar utan sötsaker!!! O helt utan ansträngning!! Helt otroligt!! D trodde jag aldrig skulle gå! Nu ska jag bara se till att jag kommer igång o röra på mej ordentligt!!
Börjar att jobba på fredag när sjukskrivningen e slut så då e jag ju igång hela dagarna!!! Är lite knackig i leder o så nu efter en mer eller mindre stillasittande period, men vad gör man inte när läkaren ordinerar?? Är dock inte riktigt bra än men jag orkar inte sitta hemma längre!!

Kram // A

o,t,f...

De va ett tag sen jag skrev nu!! Dels pga virus o skit på datorn o så har det ju varit sol o då vill man ju inte vara inne!
Vad har jag gjort förutom att sola då?? Hmm? I onsdags va jag o Fiffi ut till svartviken o mös i em solen!!!






Torsdag o fredag har jag spenderat i solstolen på baksidan med kaffe o cigg o bättrat på brännan som försvann under regnperioden!! Grannen va o införskaffade oss en pool på tordagen åxå så där spenderade jag min fredag!! Mmm... lovely!





Hoppades på sol i dag åxå men inte då!! Får hoppas på att den kommer tillbaka i morron!!! Eller föresten inte! Ska ju på dop o då e de ju inte roligt om de e för varmt, men det kan ju få spricka upp mot eftermiddagen!!! Ja de låter som en plan!!!

Nä nu ska jag kolla på las vegas o sen ska jag sova så jag kommer upp i morron!!

Kram o gonatt! Puss // A


Bakdag!!

I dag har det bakats!!!

Kanelbullar
Vaniljbullar
Chokladmuffins
Vaniljmuffins
Chokladkakor
Vitlöksbröd

Hela sex timmar tog det!!! O jag som trodde det skulle gå fort!! Men så skojj jag hade!!!

Kram kram// A

RSS 2.0