Sweet

Snart så!! I morron blire Jobb o sen kommer flikksen!! Käk på helt Enkelt o mys!! Längtar!! Sen blire Fredag!!! Najjs!! Dags att sova nu!!

Kram o god natt! // A

GOD JUL

Gårdagen va fantastisk!! Massa trevliga folk, god mat o julklappar! Saknade dock att få kramas lite! Men så går det när man dricker en gnutta för mycket!!! Jag lär mej aldrig!

I dag!! Ska vi till morbror o bara ha de gött!! Pingis, hocky o åter igen en massa mat!! Planen va väl att vi skulle ut sen men det ser snarare ut som vi lägger det på hyllan o fortsätter ner till Rosman med tanke på kaoset som kommer infinna sej i gävlecity i kväll!! Helt sjukt vad folk det finns!! 

Nä de va väl dags att kanske få på sej lite kläder o så!!

Ha de! // A 

En flarra rödvin



Förlåt Marre för mitt "nattliga" fyllesamtal!
 Antar att jag får tillbaka med råge i natt!!
Hoppas allt går bra!


, ,



Najjs!!!

Fjärilar! Mitt i vintern!!!



newyear's

My flikks kommer till nyår!!! Åhh va skojjsigt!!! Har pratat med både Mickan o Marina o båda kommer till mej o släpper loss!!! Fest långt in på Natten! Oj oj!!! Längtar!!

Vem fick den brighta idén att smälla upp ett rölyse på vägen utanför?? Jag hatar dom!!! Man får stå så länge att man nästan fryser fast!!! Grrrr....

I brist på värmekälla får jag ta tag i mitt frysande o värma kroppen med ett varmt bad! Sen ska jag in till staden o snacka gojja med bocken! Undra jag om vi ska slå på en repris o klappa stackarn i år åxå?? De vill säga om han står kvar!!! Mina kära ska minsann få träffa gävles aldeles för överskattade herre när dom kommer!!!

Bildbevis!!! Tomten kanske vill kramas Marina!!! Jag kan introducera dej för min tomtevakt vi har utanför fiket!!! Ståtlig e han ska du se!!! Still står han åxå!!!

Nä nu ska jag upp i ett bad o sen ska jag driva iväg en sväng!!!

Ohhh va jag längtar!! Både efter det ena o de andra!

Kram på er alla!! /// A

kreativt tänkade!!

Ja de bara öser in ideér!!! Gu va jag ska måla tejpa hamra o dona!!! Det kommer att bli så fint!!!

Måste lete reda på min rattmuff så jag slipper frysa om mina stackars händer så här i vinterkylan! Vill dock tillägga att det nu gått mot plusgrader och vi förmodligen så där lagom till jul inte kommer att ha nån snö alls!!!

Jag fick spel igår o "råkade" klippa av mej luggen! Va ska de va bra för? Inte vet jag men det kändes bra för stunden o jag e ju inne i en kreativ period så de lixom bara hände!! Ska nog försöka hålla mej till döda ting hädanefter så jag inte kommer utan hår nån dag!!

Jaop!! De va de!! I morron e ja ledig igen!! Kors i taket!!! Ska på köpis o kolla på lite klappar o så ska jag ta min efterlängtade lååångpromenad!!! Kanske ta en fika med Nattis?? Nu ska jag kolla på parlamentet som jag missade tidigare i kväll!!!

Ha de o sov gott! // A

Någon som vill snickra?

Ett vardagsrumsbord... Hur svårt kan det vara? ska vandra ner till Mio o kolla lite... Frukosten va jublande god! Pepparkakor o lussebullar! Ha ha!! Men man får när det e Lucia, en vit Lucia!

FREDAG

Godis e ett måste när man myser i soffan! ett glas marques lika så!!! Ja de blev idolfinal med Matte o Eva ikväll o nu rullar fredag hela veckan så jag passar på o skriva lite här eftersom de va ett tag sen jag uppdatade... De har ju inte hänt så himla mycket utan jag knatar nog mest på på jobbet !! Men de lugnar väl ner sej efter stor helgerna...

Lucia i morron då men jag ska sova såååå länge!!!  Min kropp e trött, så himla trött! Nä måste ta tag i tränandet åxå o såtta fart... jag mår inte bra av att lata så här mycket!! Japp!!! Promenad i morron! Ner till mio o kika på rean o sen kan jag vandra vidare till oves... Måste hitta ett bord till vardagsrummet!!!

Ha en bra kväll!!

Kram!!


2:a advent

Ligger nu här i soffan proppmätt på varma mackor o toblerone glass... O lussekatter o pepparkakor... MMM... hembakat!!

Igår... Va o käkade med Giotti Madde o Amanda på interpool. proppmätt o lite salongsberusad mötte jag upp Linda o Lena på nån fightclub... vidare till brända där det slank ner några midori bailys innan vi avslutade med lite lovely housemusik på goya!!!

Har varit sugen på nått hela dagen... sweets... O så blev de ett par skor åxå... Mmmm!! I love skor. O solglasögon!!! Nu ska jag sova tänkte jag så jag e pigg o glad på jobbet i dag!!!

Tack till mina underbara arbetskamrater!!!!

Puss! // A

RSS 2.0