-2*c

Ja när det börjar att nalkas vår blir det nog mer ordning här på bloggen!! Vinterdepp och massa sjukdomar e inget jag känner för att skriva om så det blir att det går ett tag mellan gångerna!! 

Trots feber o snuva har jag haft en helt lovely dag med Martin iaf!! Käkat lunch o kollat omkring o bara pratat en massa!! Hittade tillslut mina vinglas som jag så länge letat!! Lite orginellla!

Åhh, jag skulle igentligen åkt ner till köping idag o stannat tills på fredag! Men så har jag ju som sagt  ådragit mej ytterligare en förkyldning med feber o allt som tillhör så jag fick stanna hemma! Uhhuuhh... Miss my darling Marina ju!! Men snart så!!!

Nu ska jag traska över till grannen o gnata lite!!

Love! // A

Bord...

Käka! Bada! Ner till Rosman o fika!! D blir en lugn kväll!!

Har hämtat mitt bord i dag! Fick den briljanta iden att dom borde ha hemshopping på IKEA! Bestäm vad du ska ha på nätet, få ett ordernummer, åk till Ikea knappa in o tjoff så har du dina varor!! Gu va de skulle va skönt att slippa o springa runt o leta reda på allt du vill ha! Hi hi!!

Nä nu e de dags för badet!!

Ha de så roligt i kväll!! // A

Magsjukisch...

Ja då har man gått igenom vinterns alla sjukdommar då!! Har på tre veckor hunnit haft feber o rejäl förkyldning två ggr!! O nu även en släng av magsjuka!! Jag som i vanliga fall inte blir sjuk!! Kommer inte ens ihåg sist jag va magsjuk!? Typ 10år sedan. Vill inte klaga men de e jobbigt att vara sjuk! O mitt i allt så har jag haft mens 4ggr på de senaste 4 veckorna!! Så nu har jag förbrukat i allafall 3års sjukdom framöver.

Annars då? Jo allt e fint o flyter på bra!! Med en o annan dipp men inget allvarligt...  Sånt som försvinner ur systemet fortare än snabbt o blir till undranden om hur de kunde bli så?? Ha ha!! Vissa folk e bara född till små devilsbarn!! Bara att inse fakta.

Hemma från jobbet idag o i morron! Känner mej redan bättre så på lördag blir det nog jobb som vanligt!! Jag får fördriva tiden med lite Samantha who!! Lite bloggläsning o massa facebookande!! Japp!! Ska kolla på tre avsnitt av Samwho nu sen får jag ladda fler till i morron!!

Läskig tom känsla i magen men jag vågar inte äta! Inte än?! Det får vänta tills i morron!

Kram o god natt! // A

Onsdag...

Ja då sitter man här, bänkad framför datorn!! Tänkte jag skulle gå o lägga mej tidigt idag med tanke på hur trött jag har varit!! Snoozade i 40 min i morse! O jag som aldrig snoozar i vanliga fall!? Ska kolla på ett avsnitt av gossip nu o kolla om de finns nå avsnitt av Samanha who att ladda hem? Ja så får de bli!

Kram kram! // A

Du har ingen aning om vad lite trötthet kan göra!! Med lite hjälp på vägen!!

Det susar förbi en vind av skäck!! Som sätter sej i hela ryggen o vänder själen ut och in! Det kommer små kalla blickar från håll jag inte trodde fanns!! Jag känner mej iaktagen!! En historia målas upp i mitt inre o jag inser snart att allt bara är nonsens! Jag böjar bygga en fin liten visa som slutar med rent trams!! En hög av melodier som visas i klara fäger med ljudvågor av is... Jag fryser i mitt inre... Men jag e varm utanpå.... Här kommer muren!! En stenvägg av mod! En stenvägg av höga klara anvisningar!! Jag vet vägen! Precis vart jag ska men jag kommer inte fram... Kan du bära mej!? Jag känner mej lycklig! Jag känner mej bra och jag kan göra allt!! Allt e inget och inget e allt!! O det kan jag göra!! Jag kan se saker med ett slitet föstånd och där finns små vackra ord! Jag kan se alla ord! Vilka färger dom har och i vilken förklädnad dom finner sej i? Allt e en lögn!  Bara rent nonsens... Kanske jag får sova?

Ha ha!!!

Rekord i fortkörare i Valbo
Var tredje bil körde för fort förbi vägarbetet på Riks 80

Valbo
Två dagars fartmätning med polisens mobila kameraskåp på motorvägen vid Valbo Köpcentrum gav skräcksiffror. Snudd på svenskt rekord tror trafikpolisen om sex timmars mätning i tisdags.


Några tips på hur jag kan somna??

Faller faller o faller men sen tar de stopp!! Jag kan inte somna!! Ligger i en dvala o gnider!!! Svåra sömnrubbningar!! Jag vill inte ens försöka längre!!! Men kanske i natt! Känner mej lite trött faktiskt!!

Hoppas!!!!

tro på f.n de!!!

 Hittade ett bord som jag vela ha till vrummet... Har ju letat sönder mej men så dök de här upp!! Va upp o skulle fixa i dag men, utgånget ur sortimentet!!! Jag tror mitt flyt sakta men säkert håller på att ta slut!! =)) O inte nog med det, dom hade nyligen reat ut de åxå!!

Nä nu ska jag ringa Marre o beklaga mej över karlar!!!

Ha de gött!!! // A

Tisdag

Asså jag bli gaaalen!!! Den här jävla kroppen har fått nå galet för dej!! Ha ha ha!!!  Har typ inte sovit nå alls de senaste veckorna åsså denna mens.... Kommer i de mest olägliga tillfällena!! Sist, när jag va på väg hem fr Micke!!! Brottomt... Måste ju trott jag va galen!! Åsså denna magvärk efter!!! Ursäkta mitt samtals ämne men jag blir sååå trött.... Får väl hålla ut ett tag till!!! D kunde ju bli så här sa dom!!!

Annars? Jo tack... Det rullar!!! Med en del frågetecken!!! Längtar till flytten!! Tror jag har packat det mesta nu bara det sista som jag inte kan packa än som e kvar!!! Har samlat på mej en del genom åren!!! Trodde inte de skulle va så här mycket dock!! =)) Vart ska jag göra av allt!!!??? =p

I dag blir det catchup time med Linda... Kolla runt lite o kanske handla grejjer till på lördag? Ta en fika el två... Najjs!!

Ha de gott!! // A

3 points till Angelica

På A säger vi B
På B säger vi Vet inte
Och på C Kan vi inte!!!

...

En julsaga.

Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och
eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig.
Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt.
En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en
slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade
fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter.
Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka
med dem så att han skulle hinna dela ut presenterna. Men tyvärr
försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka.

Bara en av de tre överlevde. Vem?

(Tänk först och titta sen på svaret nedan)



























Givetvis överlevde den perfekta kvinnan.
Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten.

Alla vet att jultomten inte existerar... Och vad kan man säga om de
perfekta männen!!


För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare.
Scrolla neråt

































Bonus för män:


Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det
Att kvinnan körde. Det förklarar olyckan.

Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar
Det att:
Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda.

it's time...

for my skinnycloset!!


Iallafall!



Jag har hittat mitt bord!! Så najjs!

ANKANS PLAZA

In i dimman!



Så de kan bli!
Falling...


Brrrrrr...

Ja nu har man klarat av julstök o nyårsfirande med livet i behåll!! Då tycker jag att det lika järna kan bli sommar på en gång!! Tycker inte om den här kylan som just nu ihärdigt retar våra genomfrysna kroppar!! Vi e inte byggda för det här!!  Jag vill ha VÄRME!!!! Sitter här o skakar så jag nästan åker av stolen! Bhuuu... =((

Har då inhandlat soffa o lite gardiner!!! De va ju på tiden!!! De e ju bara en månad kvar nu sen e de dags att börja tapetsera o måla!!! Himla fint ska de bli!!! Mmmm...

Nä nu ska jag klä på mej o snart åka ner till Micke!

O nej, skrapa rutor!!!

Ja ja!! Ha de bra! // A

Marre inlåst på toaletten!!



De e tur att man sett Kill Bill alltså!!
Annars hade jag fått sovit kvar där inne!!

...


...


...


...


new year

Fyllekäk på donken...

Marre ( med en mellanstrips i handen ) :
Alltså vart e vi nånstans?

RSS 2.0