Bubbel...

Det blev då inget gossip igår för det e tydligen en veckas uppehåll... Så jag misstog mej! Men nästa tisdag!!! Nu ska jag fixa mej iordning för jobb!!

Ha de bra!!!!

Det blev lite bad igår iaf!! Såååå mysigt!!!


VAKNA

Vilken dag!! Vaknar av klockan 7.15... Men så helt plötsligt vakanar jag igen... 08:48! Vill tillägga att jag började klockan 08:00... O herregud... Det tog en kvart så hade jag klätt mej skottat av bilen o anlänt till jobbet.!! Jag e dukti så där jag! Men jag hann allt i tid i alla fall... Trodde först att jag missat varorna som skulle komma men som tur va så va dom lite sena åxå pga av vädret o kom inte förns halv elva!

Va o hämtade mina undanlagda klänningar sen åkte jag hem... Nu sitter jag här o planerar ett varmt bad medans jag lånar hem gossip... Sen blire morronrocken, täcket o datorn i sängen...

Min tre dagars ledighet blev till slut endast en dag... Men på fredag ska vi mysa på högbokvarn!! Julbord me tjocka släkten... najjs!!

MARINA va e de som händer???

Kram! // A

p.s

jag har varit o inhandlat en väckar klocka!!

                                                                     d.s

SÖNDAG

Min lediga dag!!! Har inte gjort annat än att vilat upp mej o ätit en massa gott!! Tog en tripp till staden där jag hämtade upp Tobbe som kom med tåget från stockholm o drog o fikade här i valbo!! Tänkte vi skulle prova nya waynes men de va inget som lockade så vi gick till Madame o käkade i stället!! En Bakad potatis blev det för min del o Tobbe tog en varm macka med kyckling o sweet chili!!! O cola på d!!! Men i morron däremot har jag fullt upp! Ska ringa om papper till bilen o så ska jag till färgton o kolla efter tapeter, fika med Mallo, långpromenad med Niklas o så smått börja att nermontera mitt rum... Katten kommer att bli smått förskräckt när bästa sängplatsen försvinner... Men han hittar nåt nytt. Nu e de dags att make av sej o borsta dem små för att förhoppnings vis hinna upp till sängen innan jag somnar!!!

Sov gott! // A

......

jahopp!! Då va de ledigt i två dagar då!! Sköööönt!! Kännde i dag att detta jobbande har slitit en del på psyket!! Men nu vilar jag upp mej o tar nya tag! Nu e jag lite hungrig då rå!! Skä smälla i mej nåt äckligt gott vet inte vad än!! Kanske lite kyckling röra!!! Japp!!

Ha de! // A

godis

mmm

my apartment...

Känner mej inte riktigt fräsh!! Har ätit alldeles för mycket godis o känner mej som en uppblås kossa!! Jag vet ju att jag mår mindre bra med en massa socker o ändå kan jag inte låta bli!! De blir till att promener till jobbet i morron. har ju råkat kommit av mej sen jag köpte nya pärlan!! Bild kommer sen!! Sista dagen före tre dagars ledighet i morron! Najjs!! Kommer bli lite shopping till lägenheten dom dagarna!! En soffa o kaffebryggare o kanske en micro?? Hmm vem vet? Ska lägga en rubrik så ni får fölaj mitt uppbygge av lägenhets projekt... Nu ska jag borsta gaddana o gå o sova!! Upp tidigt i morron! Börjar att jobba kl åtta! Hu hu hu...

Hade gött o sov gott! // A

Sen start!

Börjar sent i dag! Ska ner o sola nu sen hem o duscha o maka lite o sen ska jag gå en luva på köpcentrat! Kanske ska åka upp till köpstaden nu när den öppnat o kolla läget?? De märker vi!!

I kväll blire singing bee med lite käk o godis!! Najjs!!! Börjar åtta i morron bitti så de blir en lugn kväll! 

Japp nu tar jag o traskar till solariet!!

ha de bra! // A

allasangelica

Soffpotatis ikväll!! Jobbat till 20 först sen blev det laxsallad o kaffe, ett avsnitt av gossip o nu 2 ½ men... Ingen prom pga av det blaskiga vädret... Men fryser det på o blir snö går jag nog till jobbet i morron! Ja de va de!!!

Ha de bra // A

folkhälsan...

Tog upp mitt promenerande igår som jag råkade lägga på hyllan när nya bilen anlände!! Ni vet, nyhetens behag!! O de är så roligt när man är ute o ser att folk faktiskt rör på sej!!! I går va de anstormning i valbo av oranga o gula västar!! Härligt att folk tar ansvar för sin hälsa o inte ligger o slappar på soffan med en skål chips på magen!!!  O nu när vi har börjat att debatterat om kost, fett, proteiner, kolhydrater osv kanke vi kan se ännu en liten förbättring för folkhälsan!! Hoppas folk fortsätter att prata nu när vi redan startat en diskussion...

kram på er!! // A

Tummebank o Maränger...

Gjorde ett försök att slänga ihop några maränger på jobbet härom dagen men med mindre lyckat resultat! Vad jag vet e maränger vita inte gyllenbruna som mina blev o ett tips e att inte grädda maränger på bakplåtspapper i en varmluftsugn!!! Då blir det bara aborre av hela smeten!! Men lite cred ska jag väl ha för att jag försöker iaf!! Mmm men jag kompenserade med att fixa lite dekorationer till grädden i utsökt Ankan anda! Det vill säga... chokladtrassel!!! Jymmi! O idag då!!! Jo jag har blivit knivskuren i min tumme!! Av mej själv dock men jag hade en mindre överläggning om de va försök till mord eller rent självförsvar!! Konstaterade dock det senaste då jag heroiskt försökte rädda Tomaten! 

Nu ska jag o snuffsan ta en raid ner till tempo för en liten godispåse bröd o cigg!!

Ha de! // A 

tordag

Ja, skulle igentligen ha varit ledig i da men Robban e lite snorig i snoken så jag fick jobba!! Super Najjs för jag vill ju ha massa med timmar om jag ska ha råd med ny soffa till flytten!!! Ska skriva kontrakt på måndag!!! Mmmm.... Starting to look bright fore me... Ska till Banken o lämna ppm kod o på tempo o hämta ett paket innan jag kliver på!! Hoppas på att de e jackan i paketet annars vet jag inte riktigt va de e?? Surprise for me!!! Nu ska jag göra mej iordning o sen dra iväg så kanske jag hinner att äta innan??

Ha de! // A

Gammla minnen!!

...susar förbi efter ett kärt återseende av förra cheefens fru Lisa!! Ser hur någon står o vinkar o de e ju Lisa!! Lika stressad som vanligt.
Hon berättar att dom håller på att renoverar för fullan muggar o att bilen har hon för tillf'ället förvandlat till en profesorisk flyttbuss!!
-Det blir alltid mer än man tror!! Gud vad roligt!!!

Får lust att slänga mej i bilen för att åka upp o kolla hur de blir men har dock ingen lust att köra i tio timmar bara för att kolla på en massagebänk lite nya lampor o en öppen spis... Nä de tar vi till sportlovet när vi alla åket upp!!! Nu ska jag ta mej ner till Tempo o uträtta lite ärenden o köpa mjölk!!!

Tänker på Madde o all disk... Hua... Stackare!

Ha de!! // A

time goes by so fast...

Helg igen då!! Tiden går så fort!! Har hunnit att köpa bil, fått lägenhet och donat o grejjat!! Oj oj oj!!

Har kommit in i en period nu där jag vaknar mitt i natten o inte kan sova! I natt vaknade jag klockan tre hur pigg som helst. O i går natt vaknade jag 4:48 o inte kunde somna om förns jag hade käkat två mackor o bytt sovplats!! Skummt!! Fortsätter set så kanske jag måste gå till farbror doktorn!

Ringde till LofsNiklas i onsdags!! Vi pratade på en bra stund o de värkar som dom har fått de riktigt mysigt där uppe nu!! Skulle ju ha ringt o bokat boende i går men jag glömde helt bort de!! Men jag får ringa i morron då o höra med Anna pm hon kan fixa nåt roligt åt oss!!! Längtar!! O snart kommer våran Mickan hem åxå!!!

Nu ska jag kika lite på Ikeas sida!!!

Ha de!!! Kram // A

Randigt...






november 4

i´m moving out

Gud va grejjer de e jag skulle behöva köpa o ännu mera som jag vill ha men kanske inte e så nödvändiga!! För de första bör jag skaffa mej en soffa!! En riktigt snygg sådan!! O sen ett hekt kök! O ett vardagsrumsbord o massa lampor o så!! Matta, gardiner o tapeter o färg!! Jag ser pengarna bara flyga i väg!! Men det kostar att ligga på topp!!!



E inte denna dammsugare bara alldels för super gullig?? Tänk vad Ankan ska dammsuga!! Dag o natt!! Grannarna kommer att bli galna!!!

Längtar nu...
Har i mitt huvud redan flyttat!! Inflyttnings fest i morron!
Ha ha ha...

Kram o go natt på er alla!!!

RSS 2.0